123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips DimTone

1 - 0 van 0

Warmer licht tijdens het dimmen met Philips DimTone

De DimTone led-lampen van Philips zijn de grote broers van de WarmGlow en dit is led-verlichting speciaal voor ondernemers en bedrijven. De lampen geven hetzelfde prachtige 'kaarslicht' effect wanneer u dimt, maar hebben een veel langere levensduur dan de WarmGlow lampen. Dit maken de DimTone led-lampen uiterst geschikt voor bijvoorbeeld hotels, bars en restaurants.

DimTone led-lampen dimmen

Met de dimbare led-lampen dimt u de lampen geleidelijk naar de gewenste stand. Wanneer u al gebruikmaakt van een dimmer hoeft u alleen nog maar de juiste lampen te kiezen. Maar heeft u nog geen dimmer? Bekijk dan goed welke dimmer u nodig heeft.
Er zijn kort gezegd 2 types dimmers voor ledlampen: fase-aansnijdende dimmers en fase-afsnijdende dimmers. Welke u nodig heeft, verschilt per lamp. Het nieuwste, meest moderne type is de fase-afsnijdende dimmer. Deze geeft geleidelijk stroom door en is daardoor beter voor de levensduur van de ledlamp. Bij het dimmen van een 12V ledlamp (bijvoorbeeld een GU5.3 spot) heeft u naast de dimmer vaak ook nog een dimbare driver nodig. Deze driver zet de 230V stroom van uw stroomnetwerk om in 12V voor de ledlamp. Bij de productinformatie van iedere lamp wordt aangegeven welke dimmer geschikt is.

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led-verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led-assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led-lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led-verlichting.

Philips DimTone lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de led-lampen van Philips of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord