123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led downlight inbouw rond

Led downlight inbouw rond kopen?

Bestel voordelig een led downlight inbouw rond van onder andere ons 123led huismerk, Sylvania en Trio. Filter op merk, kleurtemperatuur, zaagmaat of lichtopbrengst om de juiste led downlight te vinden. Heeft u het vandaag besteld? Dan heeft u het morgen al in huis.


1 - 18 van 18

Inbouw downlights kopen?

Met een downlight voegt u een extra lichtbron toe aan elke ruimte. Downlights zijn spots die in het plafond bevestigd worden en die een naar beneden gerichte lichtbundel hebben. Ze zijn zowel geschikt voor in woningen als voor in professionele ruimtes, zoals kantoren, supermarkten, andere winkels en werkruimtes. U koopt led downlights voordelig bij ons.

Soorten inbouw downlights

In onze webshop vindt u verschillende soorten led downlights. Zo heeft u de keuze uit ronde en vierkante inbouw downlights. Ook zijn de downlights beschikbaar in een dimbare en een niet-dimbare variant. De helderheid van de dimbare variant is met een dimmer te wijzigen, zodat u de downlight kunt aanpassen aan de sfeer van het moment.

Een andere sfeerbepaler is de kleurtemperatuur van de lamp. Downlights zijn bij ons beschikbaar in de volgende kleurtemperaturen:
  • 3000K (warm wit): Dit is een warm wit licht dat zowel sfeervol als helder is. Dit licht heeft van de drie varianten de meest gele gloed en zorgt voor een gezellig gevoel. Hierdoor is dit een kleurtemperatuur die ideaal is voor binnenshuis, maar ook voor professionele ruimtes die toch om sfeervolle verlichting vragen.
  • 4000K (helder wit): Helder wit licht is, zoals de naam het al zegt, helderder dan de warm witte variant. Hierdoor wordt ook wel gezegd dat dit licht perfect is om de concentratie en productiviteit mee te verhogen. Ideaal voor bijvoorbeeld winkels en kantoren.
  • 6500K (koud wit): Hoe kouder het licht, hoe meer het overeenkomt met de kleur die daglicht ook heeft. Dit soort verlichting is dan ook bij uitstek geschikt voor ruimtes waar goed zicht een vereiste is of waar ook voor een hoge productiviteit of concentratie gezorgd moet worden.

Besparen met led downlights

Alle downlights in onze webshop zijn voorzien van led-verlichting. Dit soort verlichting is energiezuiniger dan traditionele downlights zonder led-licht. Dit komt doordat led een lager stroomverbruik heeft. Dit is dus beter voor het milieu én voor uw portemonnee. Bovendien heeft led-verlichting een stuk langere levensduur. Hier kunt u al gauw meer dan 30.000 uur mee doen, waardoor dit uiteindelijk niet alleen goedkoper is maar ook zorgt voor minder onderhoudstijd.

Ronde inbouw downlights installeren

Downlights zijn inbouwarmaturen die in het plafond geplaatst kunnen worden. De installatie gaat heel eenvoudig:
1. Schakel de stroom uit, koppel het netsnoer los en verwijder de oude downlight.
2. Schroef vervolgens het driverkapje los en sluit het eurosnoer aan op de nieuwe downlight.
3. Sluit het netsnoer aan op de netstroom.
4. Plaats de led downlight. Dit doet u door de clips aan de zijkant volledig naar binnen te duwen en de downlight eenvoudig in het inbouwgat te duwen.
5. Schakel de stroom in.

Geschikt voor buiten

De meeste led downlights zijn ook geschikt voor gebruik buitenshuis. U kunt dit zien aan het beschermingsniveau van de lampen. Wanneer deze een IP-classificatie hebben van IP44 of hoger kunnen ze ook buiten of in vochtige ruimtes gemonteerd worden. 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een led paneel en led downlight?

Deze twee lampen zijn vergelijkbaar. Het verschil is echter dat een led downlight compacter zijn en meestal een ronde vorm hebben. Overigens zijn ze er ook in een vierkante vorm. Daarnaast zijn downlights al voorzien van montagetoebehoren, meestal springveren. U vindt zowel ronde als vierkante led downlight lampen bij 123led.nl.

Wat zijn de voordelen van een ronde ingebouwde led downlight?

Het hebben van ronde ingebouwde led downlights brengt meerdere voordelen met zich mee. Naast het feit dat ze ingebouwd zijn en daarom mooi weggewerkt zijn, komen deze lampen met een lage wattage. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt en daardoor bespaart u weer op energiekosten.

Wat is het verschil tussen een ingebouwde led downlight en algemene spotverlichting?

De ingebouwde led downlight is bedoeld om het licht gelijkmatig te verdelen over een ruimte. Spotverlichting belicht vaak juist een specifiek iets.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment ronde inbouw led downlights of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.