123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Prikkabel

Prikkabel goedkoop bestellen

Op deze pagina vindt u ons assortiment prikkabels; feestelijke lichtsnoeren met een groot aantal lampen, voor het verspreiden van licht in verschillende wittinten. Sorteer op lichtkleur, kleurtemperatuur, verlichte lengte en vorm om snel de juiste prikkabel te vinden. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


1 - 18 van 18

Prikkabels voordelig kopen

Geniet van gezellige sfeerverlichting met de prikkabels in ons assortiment. Of u deze nu in de slaapkamer of op de veranda ophangt, het kan allemaal. Lees hieronder meer over prikkabels of bestel hierboven direct de prikkabel die u zoekt.

Wat is een prikkabel?

Een prikkabel wordt vaak als feestelijke verlichting gebruikt, maar kan ook bijvoorbeeld als tuinverlichting gebruikt worden. Het is een lange, platte kabel waar fitting aan vastzitten. Vaak zitten hier al lampjes aan vast die u erop en -af kunt draaien, zodat u deze indien nodig kunt vervangen. Prikkabels worden ook wel lichtsnoeren, priksnoeren of lichtslingers genoemd.

Het vinden van uw ideale prikkabel

U kunt uw ideale prikkabel eenvoudig vinden door gebruik te maken van de filters op deze pagina. Hieronder een korte uitleg over de filters:

  • Kleurtemperatuur: door te filteren op kleurtemperatuur kunt u kiezen uit warm wit of extra warm witte lampen. Zo kiest u voor een lichtkleur die perfect past bij de sfeer die u wilt creëren. U kunt bij ons ook gekleurde prikkabels kopen.
  • Vorm: in ons assortiment vindt u prikkabels met lampjes in verschillende vormen, zoals peer, bol en Edison.
  • Verlichte lengte: als u weet hoe lang het oppervlak is dat u wilt verlichten, kunt u gebruik maken van de verlichte lengte filter. Hier kiest u de lengte van het snoer waar de lichtjes aan vastzitten. Oftewel de gehele lengte minus de lengte van het aanloopsnoer.

Naast de prikkabels die u hier vindt, kunt u bij ons ook koppelbare prikkabels kopen. Deze kunt u aan elkaar koppelen om zo uw ideale verlichte lengte te bepalen. Naast de prikkabels op stroom, hebben wij ook prikkabels op batterij in ons assortiment.

Prikkabels: ons assortiment

Wij verkopen prikkabels van verschillende merken, zoals:

  • Konstsmide: in ons ruime aanbod aan Konstsmide prikkabels vindt u kabels van verschillende lengtes en met een diverse hoeveelheid aan lampjes. Deze lampjes zijn geschikt voor binnen en buiten, dus kunt u deze overal ophangen. U vindt bij ons ook vervangende led lampjes voor deze prikkabels.
  • 123led-huismerk: ga voor een betrouwbare en mooie prikkabel met de prikkabels van ons eigen huismerk. Deze prikkabels zijn er in twee lengtes en u kunt kiezen uit 10 of 15 fittingen. Het snoer is exclusief led lampjes, zodat u zelf de ideale lampjes er in kunt draaien.

Het vervangen van een prikkabel lampje

Het kan wel eens voorkomen dat een lampje aan uw prikkabel het begeeft. Dat is geen probleem met dank aan de reservelampjes die u ook bij ons kunt kopen. Het vervangen van een prikkabel lampje is zeer eenvoudig. Zorgt dat de prikkabel niet in het stopcontact zit en dus niet is aangesloten op stroom. Draai eerst de omkapping van de lamp van de kabel. Vervolgens kunt u het led lampje er ook uitdraaien. Draai vervolgens het nieuwe lampje er in en plaats de lamp er ook weer op. Tot slot kunt u de prikkabel weer in het stopcontact steken en genieten van uw verlichting.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik een prikkabel op?

Met behulp van ophangbeugeltjes kunt u eenvoudig de prikkabels ophangen. De beugels hebben een haakje waarmee u deze makkelijk aan verschillende oppervlaktes ophangt.

Hoeveel lampjes per meter heeft een prikkabel?

De prikkabels van Konstsmide in ons assortiment hebben ongeveer vier lampjes per meter. De prikkabels van ons 123led-huismerk hebben één lampje per meter.

Welke prikkabel kan ik gebruiken voor buiten?

In ons assortiment vindt u prikkabels van Konstsmide en ons 123led-huismerk die beide een beschermingsniveau hebben van IP44 of hoger. Dit houdt in dat de kabel en lampjes beschermd zijn tegen sproeiend en opspattend water.
 

Heeft u vragen over onze prikkabels of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.