123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Eve Cam slimme camera voor binnen voor Apple HomeKit

€ 159,50 5% korting: € 151,53 (Inclusief 21% BTW) (€ 125,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze slimme camera van Eve is zeer geavanceerd. Verbind het slimme apparaat aan de app op uw telefoon of tablet en u kunt, waar u ook bent, in de gaten houden wat er met uw huis aan de hand is. Slimme bewegingsdetectoren, die mensen, dieren en voorwerpen kunnen herkennen, zorgen er bovendien voor dat u alleen notificaties binnenkrijgt wanneer dat relevant is.

Doordat u verder altijd alle instellingen kunt aanpassen en er geen profielinformatie wordt vastgelegd is dit dé beste camera voor het waarborgen van uw privacy. Dit product is enkel te gebruiken in combinatie met de Apple HomeKit. 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: EVE WiFi: Ja 2.4/5 GHZ
Protocol: Wifi info Gebruik: Binnen
Type: Slimme camera Beeldkwaliteit: 1080p
Kleur: Zwart Montage: Tafelmodel
Afmetingen: 65 x 122 mm (bxh) Video: Productvideo
Diepte: 60 mm Assistant: HomeKit
Beschermingsniveau: IP20 info Nachtzicht: 5 m
Bewegingssensor: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info

Hoe werkt het?
 

Deze slimme camera van Eve is eenvoudig te installeren. De voedingsdapater wordt meegeleverd. De camera is met behulp van enkel een betrouwbaar wifi-netwerk razendsnel te verbinden aan de Eve-app voor uw telefoon, tablet of Apple Watch. Nadat de verbinding tot stand gebracht is kunt u eenvoudig uw persoonlijke voorkeuren voor notificaties instellen en wordt u altijd op de hoogte gehouden van alles wat er in uw huis gebeurt. Infrarood bewegingsdetectoren registreren beweging en waarschuwen u wanneer dat nodig is. Bepaal zelf wanneer u wel en geen notificaties wilt ontvangen.

De HD-beelden (1080p) die er met de camera geschoten worden zijn zeer scherp en helder. Met een grote beeldhoek van 150 graden en een nachtmodus tot 5 meter bent u hiermee te allen tijde verzekerd van bruikbaar beeldmateriaal. Bekijk de beelden eenvoudig op uw telefoon of tablet of bewaar ze voor later. De ingebouwde speaker en microfoon maken het ook mogelijk om met de persoon aan de andere kant van de camera te communiceren. 
 

Privacy
 

Er is veel aandacht besteed aan het waarborgen van uw privacy. Zo hoeft u zich nergens te registreren voor het gebruik van de slimme camera en worden de camerabeelden in principe nergens bewaard. Een apart Eve Cloud-abonnement is ook niet aan de orde. Wilt u de beelden wél bewaren? Dan kunt u dit uiteraard eenvoudig doen. Sla ze bijvoorbeeld op in de cloud. Dan kunt u ook direct instellen welke beelden u wel wilt bewaren en welke beelden liever niet.

Waarborg uw privacy ook door andere instellingen te gebruiken. Zo kunt u de camera automatisch uit laten zetten wanneer iedereen thuis is, zodat u niet onnodig 'gevolgd' wordt. De gegevens van de camera zijn bovendien met encryptie beveiligd en data wordt niet gedeeld. Er wordt ook geen informatie op externe servers opgeslagen.