123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Led waxinelichtjes

Led waxinelichtjes kopen?

Bij onsl vindt u een ruim assortiment van led waxinelichtjes. Deze zijn vaak gemaakt met behulp van echte wax en bevatten een levensechte flikkerende 3D-vlam, waardoor ze er zeer waarheidsgetrouw uitzien. Een perfecte toevoeging aan uw woning of bedrijf. Bestel de met een afstandsbediening bestuurbare led kaarsen in verschillende groottes en voor de beste prijs in onze webshop.


1 - 24 van 43

Bestel led waxinelichtjes online

Bent u op zoek naar veilig en levensecht kaarslicht? Bekijk dan deze pagina, waarop wij een ruim assortiment van led waxinelichtjes verzameld hebben. De producten bootsen allemaal op een zeer geloofwaardige wijze ‘echt’ kaarslicht na, zonder de mogelijke gevaren hiervan. Bestel de kaarsjes in allerlei verschillende formaten in onze webshop en ontvang ze morgen al in huis.

Led waxinelichtjes: ons assortiment

Op deze pagina vindt u diverse led theelichtjes voor uw huis of horecagelegenheid. Wij bieden een ruim assortiment dat bestaat uit een aantal verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kijken welke afmetingen het beste bij uw wensen passen en variëren tussen ivoorkleurige en witte waxinelichtjes.

De kaarsjes zijn allemaal voorzien van een levensechte 3D-vlam die ook nog eens, net zoals echt kaarslicht, flikkerende effecten heeft. Hierdoor ziet dit er zeer waarheidsgetrouw uit. Dit terwijl er gewerkt is met led verlichting en er dus geen echt vuur aan te pas komt. De buitenzijde van de kaarsjes is bovendien in de meeste gevallen gemaakt van echte wax, waardoor dit er nóg echter uitziet. Let wel: sommige waxinelichtjes hebben een plastic buitenzijde, dus houd hier rekening mee als u dit belangrijk vindt. U vindt informatie hierover in de productomschrijving.

De kaarsen werken verder allemaal op batterijen. Hierdoor heeft u een grote vrijheid bij het neerzetten van de producten en bent u niet afhankelijk van een stopcontact. In onze webshop kunt u altijd de geschikte batterijen die u nodig heeft voor de led kaarsen mee bestellen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Hoe moet ik de led waxinelichtjes bedienen?

De led theelichtjes zijn te bedienen met een knopje of een schuifje op de onderzijde. Hiermee kunt u het vlammetje aan- en uitzetten. Daarnaast kunt u altijd een afstandsbediening mee bestellen waarmee u nóg meer opties heeft. Zo kunt u de verlichting hiermee over het algemeen dimmen, kunt u overschakelen naar niet-flikkerend ‘kaarslicht’ en kunt u meerdere timers instellen, van twee tot acht uur. Met één afstandsbediening kunt u tot wel twaalf verschillende led waxinelichtjes bedienen. Hiervoor dient u zich wel in een straal van ongeveer twee tot drie meter te bevinden.

Waarom moet ik kiezen voor led waxinelichtjes?

Het grootste voordeel van led waxinelichtjes is dat er hiermee, in tegenstelling tot bij ‘normale’ kaarsen, geen sprake is van brandgevaar. Ook smeulend kaarsvet en rook bij het doven komen niet voor. Hierdoor is dit een zeer veilig alternatief, waarbij er veel minder snel vervelende ongelukken gebeuren. Led kaarsen gaan daarnaast ook een stuk langer mee en kunt u dus veel langer laten staan dan normale waxinelichtjes, die over het algemeen slechts 4 uur kunnen blijven branden.

Bovendien is de manier van bedienen een stuk eenvoudiger, zeker wanneer u gebruikmaakt van de afstandsbediening. Zo kunt u eenvoudig een hoop verschillende led theelichtjes aanzetten en, met de timer, automatisch uit laten zetten. Dit is onder andere een ideale oplossing voor horecagelegenheden, maar ook voor als u uw waxinelichtjes in een afgesloten houder wilt stoppen. Zo hoeft u het lichtje er niet iedere keer uit te halen.

Op zoek naar andere led kaarsen?

Naast led waxinelichtjes vindt u bij ons ook nog diverse andere led kaarsen. Zo kunt u bij ons allerlei verschillende led stompkaarsen bestellen, die allemaal een groter formaat hebben dan de led waxinelichtjes. Een echte kerstsfeer creëert u met led kerstkaarsen die een kerstachtig tafereel weergeven.