123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Vlaggenmast verlichting

Vlaggenmast verlichting kopen?

Met onze vlaggenmastverlichting kunt u uw vlaggenmast in enkele seconden omtoveren tot een prachtig verlichte kerstboom. De kerstversiering kunt u eenvoudig monteren dankzij de meegeleverde haringen. Gebruik de vlaggenmastverlichting voor vlaggenmasten van 2 meter of 8 meter en kies altijd de juiste hoeveelheid kerstlampjes. Zo creëert u gegarandeerd een echte kerstsfeer rondom uw huis of bedrijfspand.


Bestel vlaggenmast verlichting online

Vlaggenmast verlichting

Met speciale vlaggenmastverlichting kunt u uw vlaggenmast omtoveren tot een verlichte kerstboom. De weerbestendige led lampjes waar de verschillende lichtstrengen uit bestaan verspreiden sfeervolle verlichting, waardoor dit de perfecte toevoeging is aan de buitenzijde van uw huis of bedrijfspand. Bekijk ons ruime assortiment en bestel altijd een variant die past bij uw vlaggenmast.

Hoe werkt de vlaggenmastverlichting?

De vlaggenmastverlichting kunt u eenvoudig bevestigen aan uw vlaggenmast. Aan de bovenkant van de kerstversiering zit namelijk een ronde ring die u snel en gemakkelijk op kunt hangen aan de vlaggenmast. Wanneer u deze omhoog hijst verdelen de strengen zich om de paal.

De uiteindes van de individuele strengen bevestigt u vervolgens met de bijgeleverde haringen in de grond. Zo is uw saaie vlaggenmast binnen enkele seconden een echte blikvanger en doet deze denken aan een prachtige verlichte kerstboom. Bij ons vindt u vlaggenmastverlichting voor vlaggenmasten van 2 of 8 meter, bestaande uit 192 of 360 lampjes. Alle lampjes verspreiden sfeervol warm wit licht.

 

Deze led lampjes verbruiken veel minder energie dan andere soorten verlichting. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een hoge energierekening tijdens de feestdagen. Meer voordelen van led verlichting weten? Wij hebben alle voordelen van led in een blog voor u op een rij gezet.

Is vlaggenmast verlichting waterdicht?

De vlaggenmastverlichting is uiteraard waterdicht en geschikt voor buiten. Zowel de lampjes zelf als de adapters en stekkers van de producten hebben een beschermingsniveau van IP44 . Dit is een internationale norm die aangeeft dat de producten spatwaterdicht zijn en zonder problemen buiten opgehangen kunnen worden in de wintermaanden.
 

Wat wel belangrijk is is om adapters, stopcontacten en stekkerdozen zo goed mogelijk af te schermen. Deze zijn namelijk niet bestand tegen onderdompeling in water en kunnen dus niet in een plas water of onder een flinke laag sneeuw komen te liggen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Andere kerstverlichting voor buiten bestellen?

Wilt u niet alleen uw vlaggenmast maar ook de rest van uw buitenruimte versieren tijdens de feestdagen? Met onze kerstverlichting voor buiten kunt u bijvoorbeeld ook uw tuin, gevel of oprijlaan feestelijk verlichten. Zo verkopen wij dakgootverlichting voor het versieren van de dakgoot en ijspegelverlichting voor de (buiten)wanden.

 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.