123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL buis 150 cm G5/T5

Led T5 TL buis van 150 cm kopen?

Koop voordelig een Philips led TL buis van 150 cm. Deze led TL buizen met G5 fitting zijn ook bekend als type T5, zijn zeer energiezuinig en verspreiden veel licht. De levensduur is met 50.000 branduren ook nog eens zeer lang.

 

Voordelig een Led TL buis 150 cm G5/T5 kopen

Bij ons vindt u G5/T5 led TL buizen van 150 cm van Philips. Deze TL buizen zijn ideaal voor in diverse bedrijfspanden waar goed zicht van belang is. Lees hieronder meer over ons assortiment led TL buizen met G5/T5 fitting of bestel hierboven direct de TL buis die u nodig heeft.

Een G5/T5 led TL buis van 150 cm: wat is dat?

Deze TL buizen hebben twee namen. Ze worden zowel G5 als T5 buizen genoemd, maar deze twee benamingen staan dus voor dezelfde buis. T5 staat voor de diameter van de buis, deze is namelijk 15 mm. De G5 staat voor de afstand van de twee pinnen aan de TL buis, deze afstand is namelijk 5 mm. Alle buizen op deze pagina hebben een lengte van 150 cm.

Phillips Master InstantFit

In ons assortiment vindt u Phillips led TL buizen van de Master lijn Instantfit. Deze buizen hebben een zeer lange levensduur van 60.000 branduren en daarnaast een zeer laag energieverbruik in vergelijking met vergelijkbare artikelen. De lampen zijn beschikbaar in diverse kleurtemperaturen met verspillende lichtopbrengst. Bovendien zijn de buizen zeer eenvoudig te installeren.

Een 150 cm T5/G5 led TL buis installeren

Hoogfrequent TL buizen, zoals die in ons assortiment, zijn zeer eenvoudig te vervangen. Dit doet u namelijk als volgt:

  • Zet de stroom uit.
  • Verwijder de oude buis uit de armatuur door de buis een kwartslag te draaien en vervolgens er uit te halen.
  • Draai de nieuwe buis in de armatuur. Dit doet u door deze een kwartslag te draaien.
  • Schakel de stroom weer aan en geniet van uw nieuwe TL buis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de Philips Master InstantFit?

De Philips Master InstantFit zijn led TL buizen met een zeer lange levensduur (60.000 branduren) en hebben daarnaast een zeer laag energieverbruik. Dankzij de InstantFit zijn de lampen zeer eenvoudig te installeren.

Wat is hoogfrequentie verlichting?

Deze lampen zijn efficiënter en verspreiden dus meer licht per Watt. Oftewel meer licht voor minder energie en dus een zeer energiezuinige optie. Deze verlichting heeft vaak 50 tot 60 duizend branduren en gaat dus aanzienlijk langer mee dan andere TL-buizen.
 

Heeft u vragen over onze G5/T5 150 cm led TL buizen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.