123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips Hue Outdoor

Actie: Philips Hue Outdoor 2024

De goedkoopste Philips Hue Outdoor tuinverlichting

Bestel goedkoop diverse Philips Hue Outdoor tuinverlichting. Kies uit onder andere (grond)spots, staande lampen en wandlampen. Deze lampen zijn verkrijgbaar in instelbaar witlicht of RGB-licht. Maak gebruik van een Philips Hue-bridge om de verlichting te integreren in uw Zigbee-netwerk, zodat u deze op afstand kunt bedienen via de Philips Hue app. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Nu bij aankoop van twee, drie of vier Philips Hue Outdoor producten respectievelijk €20, €35 of €50 cashback. Actieperiode loopt t/m 26 mei. Bekijk de
actievoorwaarden.
1 - 0 van 0

Lees alles over Philips Hue Outdoor

Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht van de Philips Hue Outdoor serie. Dit zijn slimme buitenlampen die te bedienen zijn met een app op uw telefoon of tablet, waardoor u hiermee uw tuin of de buitenkant van uw bedrijfspand op uw eigen wijze kunt verlichten. In deze tekst leest u meer over deze collectie en de verschillende mogelijkheden die u hiermee heeft.

Philips Hue slimme buitenverlichting

Als u voor een Philips Hue Outdoor lamp kiest, kiest u dus voor slimme buitenverlichting. Deze armaturen bevatten allemaal één of meerdere led lampen die met behulp van een Philips Hue Bridge aangesloten kunnen worden aan uw Zigbee-netwerk.

Vanaf dan is het mogelijk om de verlichting met een app op uw telefoon of tablet (geschikt voor iOS of Android) aan of uit te zetten, te dimmen, door middel van (tijd)schema’s, timers en routines te automatiseren en soms ook te personaliseren (wat betreft kleurtemperatuur). Ook worden lampen op deze manier onderdeel van het Zigbee-netwerk, zodat ze kunnen samenwerken met andere apparaten die ook met dit protocol werken. Alle slimme functionaliteiten zijn te gebruiken op afstand, zelfs vanaf de andere kant van de wereld als dit nodig is.

Verder is het ook mogelijk om de lampen met behulp van stembediening aan te sturen. Hiervoor is er wel een spraakassistent (Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa) nodig.

Wat zijn de verschillende opties van Philips Hue Outdoor?

De Philips Hue Outdoor productlijn is zeer uitgebreid en bevat verschillende modellen. Bovenaan deze pagina kunt u een overzicht vinden van de verschillende soorten buitenverlichting. Bij het uitkiezen van de juiste buitenlampen zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee kunt houden:

Buitenverlichting in diverse kleurtemperaturen

Deze collectie van Philips is beschikbaar in verschillende varianten, ieder met andere mogelijkheden wat betreft de kleurtemperatuur. Dit zijn de twee soorten:

  • White: Deze buitenlampen stralen enkel warm wit licht uit met een kleurtemperatuur van 2700K. Hiermee wordt er direct een uitnodigende en aangename sfeer gecreëerd in de tuin. Deze lampen zijn geschikt voor iedereen die er geen behoefte aan heeft om de kleurtemperatuur per situatie aan te kunnen passen.
  • White & Color Ambiance: Met deze buitenlampen kunt u meerdere kanten op, omdat u hiermee de keuze heeft uit meer dan 16 miljoen lichtkleuren. Zo kunt u er eenvoudig voor zorgen dat het licht bij het moment past. Schakel tussen meer dan 50.000 wittinten en alle andere vormen van gekleurd licht.

Buitenverlichting op laagspanning

Sommige Philips Hue Outdoor lampen werken op standaard netspanning, waardoor ze direct aangesloten kunnen worden aan de elektriciteit in uw woning, maar we verkopen ook lampen die werken op laagspanning (24V).

Dit is een systeem waarbij er dus een lagere spanning door de kabels loopt, waardoor dit veiliger is. Dit maakt dat kabels niet ingegraven hoeven te worden en leidt ertoe dat de installatie een stuk eenvoudiger is. Wel moet u er rekening mee houden dat er voor het aansluiten van deze lampen een netstroomadapter (40W of 100W) nodig is. In de omschrijving hebben we aangegeven of deze meegeleverd wordt met het product dat u wilt bestellen, of niet. Als dit niet zo is, kunt u de benodigde voeding eenvoudig mee bestellen. Uitbreiden van dit laagspanningssysteem is ook mogelijk, zodat u altijd meer lampen op laagspanning aan uw tuin kunt toevoegen.

Diverse armaturen

De Philips Hue Outdoor lampen zijn beschikbaar in veel verschillende vormen en stijlen. U heeft de keuze uit onder andere lichtstrips, verstralers, schijnwerpers, wandlampen, sokkellampen en spots. Dit geeft u de mogelijkheid om altijd een buitenlamp uit te kiezen die bij de stijl van uw tuin of buitenruimte past en die geschikt is voor de voor u belangrijke toepassing.

Philips Hue Outdoor accessoires

Bovenaan deze pagina kunt u navigeren naar de Philips Hue accessoires om alle producten te bekijken die gebruikt kunnen worden voor het aansluiten of bedienen van uw buitenverlichting. Zo bestelt u hier onder andere verlengkabels en T-koppelstukken om de verlichting ook dieper in de tuin te kunnen plaatsen en grotere afstanden te kunnen overbruggen. Ook sensoren voor het automatiseren van de verlichting kunt u hier vinden.

Is de Philips Hue Outdoor collectie weerbestendig?

Alle lampen die tot de Philips Hue Outdoor collectie behoren zijn geschikt voor buitengebruik en zijn gemaakt van sterke en betrouwbare materialen. Om hier zeker van te zijn kunt u ook altijd het beschermingsniveau in de specificaties controleren. Lampen die een IP-classificatie hebben van IP44 of hoger kunnen buiten gebruikt worden en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden .

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Philips Hue Outdoor waterdicht?

De Philips Hue Outdoor lampen zijn zeer geschikt voor gebruik buiten. Ze hebben namelijk een beschermingsniveau van IP44 of hoger, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek.

Hoe werkt Philips Hue buiten?

De Philips Hue Outdoor verlichting werkt buiten hetzelfde als de verlichting van Philips Hue binnen. U dient de verlichting aan te sluiten op een stopcontact, te verbinden met een Philips Hue bridge om vervolgens de lampen via de Philips Hue app te bedienen.

Kan een Philips Hue lamp in een buitenlamp?

Wanneer er sprake is van een losse Philips Hue lichtbol, kan deze gebruikt worden in een aparte buitenarmatuur met een IP44-klasse of hoger. Philips Hue heeft ook hiervoor een speciale Philips Hue Outdoor serie, waarbij u direct een armatuur krijgt met lichtbol erin. Dit kunnen (grond)spots zijn, maar ook lantaarns en wandlampen.
 

In deze tekst heeft u alles gelezen over de Philips Hue Outdoor collectie en de vele mogelijkheden hiervan. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit tijdens het bestellen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we u verder helpen.