123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Tuar sokkellamp 40 cm RVS | White

€ 98,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 81,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Deze slimme sokkellamp van Philips Hue is met een handige app op uw telefoon of tablet te bedienen. Hiermee kunt u de sfeervolle warm witte verlichting aan- of uitzetten, maar ook dimmen en personaliseren. Dit kunt u doen waar u ook bent, dus ook vanaf de andere kant van de wereld. De sokkellamp is 40 cm lang en heeft een moderne RVS-kleur. 

Voor het gebruik van deze lamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Branduren: 25.000 uur
Lichtopbrengst: 806 lumen info Hoogte: 40 cm
Protocol: Zigbee info Diameter: Ø 15 cm
Kleurtemperatuur: 2700 K info Beschermingsniveau: IP44 info
Fitting: E27 info Klasse: II
Watt: 9 W Gebruik: Buiten
Type: Slimme sokkellamp Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Vervangt Watt: 60 W info Aantal lampjes: 1
Dimbaar: Ja, via app info Design: Modern
Voltage: 220-240 V Energielabel tot 2021: A+ info
Kleur: RVS Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Lamp inbegrepen: Ja
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  129,99
123led prijs €  98,95
U bespaart €  31,04

Hoe werkt het?
 

Gebruik de app op uw telefoon of tablet dus om de lamp aan of uit te zetten, het licht te dimmen, of het gebruik te automatiseren. Dit alles kunt u doen waar u ook bent, thuis, op kantoor of op vakantie. Zo creëert u altijd een veilig gevoel.

Deze sokkellamp van Philips Hue kan u ook verwelkomen u als u thuiskomt. Het is namelijk mogelijk om lichtscènes in te stellen. Een voorbeeld van zo'n scène is dat u met de geolocatiefunctie kunt zorgen dat de lampen gaan branden als u thuiskomt of vertrekt, aan de hand van de locatie van uw telefoon. Heel handig, zo laat u de lamp nooit meer per ongeluk aanstaan én heeft u altijd een warm welkom. U kunt verder ook gebruik maken van (tijd)schema's, timers, waarschuwingen en alarmen.

Tot slot is de sokkellamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.
 

Installatie
 

Om de lamp op een slimme manier te kunnen bedienen moet u de lamp aan de app (voor iOS of Android) verbinden met behulp van de Philips Hue-bridge. Hiermee kunt u de lamp op een slimme manier bedienen of integreren in het Zigbee-netwerk om samen te laten werken met andere apparaten die dit protocol gebruiken.

De mooie RVS-sokkel is stevig en voorzien van een geïntegreerde 9W led lamp. Deze verspreidt warm wit licht (2.700K). De lamp is weerbestendig en overleeft dus alle weersomstandigheden. De sokkel is 40 cm hoog.