123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Turaco sokkellamp 40,2 cm antraciet | White

€ 119,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 99,13 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Ook buitenshuis gebruik maken van slimme functies? Dat kan met deze sokkellamp voor in de tuin van Philips Hue! Door deze lamp via de Hue-bridge te koppelen aan een app op uw telefoon of tablet kunt u genieten van het gemak van slimme verlichting. Zo bedient u de lamp ook als u niet thuis bent. Ook kunt u de warm witte verlichting altijd automatiseren, dimmen en personaliseren.  

Voor het gebruik van deze sokkellamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Lamp inbegrepen: Ja
Lichtopbrengst: 806 lumen info Branduren: 25.000 uur
Protocol: Zigbee info Afmetingen: 12,1 x 12,1 x 40,2 cm (lxbxh)
Kleurtemperatuur: 2700 K info Beschermingsniveau: IP44 info
Fitting: E27 info Klasse: I
Watt: 9 W Gebruik: Buiten
Type: Slimme sokkellamp Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Vervangt Watt: 60 W info Design: Modern
Dimbaar: Ja, via app info Energielabel tot 2021: A+ info
Voltage: 220-240 V Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kleur: Antraciet
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  129,99
123led prijs €  119,95
U bespaart €  10,04

Hoe werkt het?
 

Met de app op uw telefoon of tablet kunt u de lamp te allen tijde aan- of uitzetten, dimmen, personaliseren of automatiseren. Zo kunt u het warm witte licht (2.700K), dat over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd wordt, waar u ook bent minder helder maken. Zelfs vanaf de andere kant van de wereld is de verlichting te veranderen.

Het gebruik is verder ook te automatiseren. Zo kunt u er door timers en het gebruik van uw locatie voor zorgen dat de lampen gaan branden wanneer u thuiskomt of juist vertrekt. Ook kunt u (tijd)schema's instellen of lichtscènes creëren. Of zorg dat de lamp inspeelt op de zonsopkomst of zonsondergang, en maak uw huis veiliger door gebruik te maken van waarschuwingen en alarmen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tot slot is de sokkellamp ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor ook bediening met een spraakassistent mogelijk is. Gebruik uw stem om de verlichting te personaliseren en te automatiseren, net zoals u met de app zou doen.
 

Installatie
 

Om gebruik te kunnen maken van de slimme functionaliteiten heeft u de Philips Hue-bridge nodig. Hiermee verbindt u de lamp aan de handige app (voor iOS of Android) op uw telefoon of tablet. Vervolgens kunt u de lamp vanaf een afstand bedienen én toevoegen aan het Zigbee-netwerk; zo is ook samenwerking met andere slimme apparaten die dit protocol gebruiken mogelijk.

De sokkellamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en synthetische materialen. Hierdoor is de sokkel van hoge kwaliteit en blijft deze altijd mooi. Ook is de lamp weerbestendig, zodat u niet bang hoeft te zijn dat een regenbuitje blijvende gevolgen heeft (IP44). Er zit een geïntegreerde 9W led lamp in de sokkel die gelijkmatig en helder licht verspreidt. De lamp is 40,2 cm hoog.