123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Amazon Alexa

De goedkoopste Smart Home producten voor Amazon Alexa bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop Smart Home producten die samenwerken met Amazon Alexa. Zo vindt u bij ons onder andere slimme camera's, deurbellen, dimmers, sensoren en verlichting die u kunt bedienen middels uw stem. Gebruikt u een andere smart home assistant? Bekijk dan ons Smart Home assistant overzicht.
 

1 - 0 van 0

Koop smart home producten voor Amazon Alexa

Amazon Alexa is een van de bekendste spraakbesturingssystemen. Hierdoor zijn er veel Smart Home producten die compatibel zijn met deze spraakassistent . Dit ziet u ook terug in ons assortiment. Lees hieronder meer over Amazon Alexa of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt.

Wat is Amazon Alexa?

Amazon Alexa is een zeer bekende assistant met een groot aantal compatibele producten. Deze assistant is net als Google Assistant al lange tijd in gebruik waardoor deze in vergelijking met smart home assistants die speciaal voor domotica zijn ontworpen een groter aantal algemene functies heeft. Amazon Alexa is op een groot aantal apparaten te gebruiken door het downloaden van de Amazon Alexa app.

Ons assortiment Amazon Alexa producten

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan slimme producten die bestuurd kunnen worden via Amazon Alexa. Enkele van deze producten zijn:

  • Slimme camera’s
  • Slimme deurbellen
  • Slimme dimmers
  • Slimme sensoren
  • Slimme rookmelder
  • Slimme verlichting
  • Slimme stekkers

Naast bovenstaande producten vindt u nog andere Smart Home producten in ons assortiment die te bedienen zijn middels Amazon Alexa. Vanwege de bekendheid van Alexa zijn er veel producten die compatibel met zijn met deze spraakassistent . Bestel vandaag nog een slimme product voor uw Amazon Alexa spraak assistent en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

Wat kan ik doen met slimme producten die zijn aangesloten op Amazon Alexa?

Amazon Alexa is spraak gestuurd. Hierdoor is het mogelijk om uw stem te gebruiken om uw slimme apparaten opdrachten te geven, waardoor het niet meer nodig is om zelf een knop in te drukken om uw slimme apparaten aan of uit te schakelen. Amazon Alexa beschikt helaas niet over Nederlandse taalondersteuning. Daardoor is het noodzakelijk om opdrachten in het Engels te geven, of in een van de andere ondersteunde talen. Tevens is het hierdoor nodig om uw slimme apparaten een Engelse naam te geven, anders kunnen deze niet door de voice assistant worden gezien. Wel heeft Amazon Alexa van alle assistants de grootste compatibiliteit, waardoor deze met een zeer grote selectie slimme apparaten te gebruiken is.

Daarnaast is het mogelijk om skills voor Alexa te downloaden. Skills zijn extra functies die door gebruikers te programmeren en te delen zijn. Hierdoor is het mogelijk om snel en eenvoudig de functionaliteit van Alexa uit te breiden. Zo kunt u voor een groot aantal smart home merken skills binnenhalen om Alexa met deze merken te laten samenwerken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kan ik met Amazon Alexa?

Er zijn een hoop mogelijkheden wanneer u gebruik maakt van Amazon Alexa. Zo kunt u enkel met uw stem niet alleen smart home apparaten bedienen, maar ook muziek afspelen, to-do lijstjes maken en nog veel meer. Let wel op dat de Nederlandse taal niet ondersteund wordt, dus moet u de opdrachten moet geven in bijvoorbeeld het Engels.

Is Amazon Alexa ook in het Nederlands?

Nee, helaas voor nu nog niet. Wel worden er een hoop andere talen ondersteund, zoals Engels. U dient uw smart home producten dan ook een Engelse naam te geven.

Hoe gebruik ik Alexa?

Dit is vrij simpel. U hoeft alleen uw stem te gebruiken. U kunt beginnen met ‘Alexa’ of ‘Hey Alexa’ en vervolgens kunt u een opdracht geven. Alexa zal deze dan uitvoeren. Een voorbeeld hiervan is: “Alexa, turn on the lights in the living room.” De lampen die dan verbonden zijn met de groep ‘living room’ zullen worden aangezet.

Wat is beter, Alexa of Google Assistant?

Dat is net wat uw behoefte is. Beide assistants hebben hun sterkere punten. Zo heeft Amazon Alexa en grotere compatibiliteit dan Google Assistant, maar heeft Google Assistant weer een eigen cloudservice om bijvoorbeeld uw favoriete muziek op te slaan.
 

Wij helpen u graag bij uw aankoop. Heeft u vragen over ons aanbod slimme producten dat met Amazon Alexa werkt? Neem dan contact met ons op.