123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Tado Slimme Thermostaat V3+ Starterskit

€ 209,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 173,14 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze slimme thermostaat-starterskit van Tado maakt u uw huis comfortabeler én kunt u besparen op uw verwarmingskosten. De thermostaat werkt namelijk samen met een app op uw telefoon. Doordat alles hiermee zeer strak te besturen en te controleren is levert dit al gauw een besparing op van 31% op de kosten. Bovendien is deze thermostaat in staat om perfect in te spelen op uw leven, zodat het leefklimaat binnenshuis altijd op zijn best is.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Tado Kleur: Wit
Protocol: IFTTT, 868 MHz info Afmetingen: 104 x 104 x 19 mm (lxbxd)
Type: Smart thermostaat Beschermingsniveau: IP20 info
Batterijtype: 3x AAA Video: Productvideo
Batterijen inbegrepen: Ja Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
HomeKit Google Alexa

Hoe werkt het?
 

Op basis van uw locatie weten de app en de thermostaat of u thuis bent en zorgen ze ervoor dat alleen dan de verwarming brandt. Ook kunt u via de app altijd zelf uw thermostaat aanzetten, zodat u kan zorgen dat u bijvoorbeeld in een lekker opgewarmd huis thuiskomt. Verder monitort de thermostaat de luchtvochtigheid en de temperatuur en past de verwarming hier op aan. En via de app heeft u altijd inzichten in het gebruik.

De slimme thermostaat wordt geleverd met een internetbridge. Deze zorgt ervoor dat de verbinding tussen de app en de thermostaat tot stand kan komen. Verder worden een USB-kabel, een stekker, een ethernetkabel, kleefstrips, etiketten, bevestigingsschroeven en drie AAA-batterijen meegeleverd. 
 

Compatibiliteit
 

De slimme thermostaat is te gebruiken als bedrade kamerthermostaat of als draadloze kamerthermostaat (hiervoor heeft u wel de extensiekit nodig). Installatie gaat in beide gevallen eenvoudig.

Deze thermostaat kan verder gebruikt worden in combinatie met Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa en IFTTT. Zo kunt u de thermostaat onderdeel maken van uw slimme woning en bijvoorbeeld scenario's instellen, besturen met uw stem en verbinden met andere slimme producten.