123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led strips aanbieding

Led strips in de aanbieding kopen

Bestel op deze pagina led strips van merken als Vellight in de aanbieding. Deze led strips hebben verschillende kleuren en sommige zijn voorzien van een IP65 classificatie. U vindt hier hoge kortingen en Op=Op deals. Als u vandaag besteld, ontvangt u de strip morgen al in huis.


Bestel led strips in de aanbieding

Met led strips bent u niet alleen zeer flexibel in het plaatsen van het licht, maar geniet u ook van vrolijke kleurtjes. Led strips zijn ideaal voor in de slaapkamer, hobbykamer of zelfs de woonkamer. Lees hieronder meer over onze led strip aanbiedingen of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt.

Onze led strip Op=Op acties

Veel artikelen op deze pagina zijn onderdeel van ons Op=Op assortiment. Deze artikelen zullen binnenkort uit ons assortiment verdwijnen. Om deze reden geven wij u nog één laatste kans om deze artikelen extra goedkoop te bestellen. Bovenop onze laagsteprijsgarantie ontvangt u dus nog eens meer korting. Hierdoor bent u nog voordeliger uit. Met dank aan deze aanbieding verandert ons aanbod regelmatig, zo zit er altijd wel een led strip voor u tussen.

Vellight in de aanbieding

Met de verlichting van Vellight gaat u voor zeer hoge kwaliteit voor een leuk prijsje, en u geniet van nog meer voordeel als u de led strips bij ons in de aanbieding koopt. De strips hebben één of meerdere kleuren. Vellight led strips zijn erg makkelijk aan het plafond of de muur te monteren dankzij de kleefband en u kunt de led strip daarnaast makkelijk op maat knippen als dit nodig is. Sommige led strips hebben zelfs een beschermingsniveau van IP61. Dit maakt de led strip ook geschikt om buitenshuis gemonteerd te worden.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik led strips in de aanbieding?

Op 123led.nl koopt u led strips extra voordelig door deze, bovenop de laagsteprijsgarantie, in de aanbieding te kopen. Zo bespaart u een hoop geld. Bovendien ontvangt u de led strip morgen al in huis als u het vandaag besteld.
 

Heeft u nog vragen over onze led strip aanbiedingen of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.