123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme sokkellamp

De goedkoopste slimme sokkellampen koopt u bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop een slimme sokkellamp voor in uw tuin. Bekijk hieronder ons aanbod en vind de ideale sokkellamp door te filteren op lichtopbrengst, kleurtemperatuur, merk of protocol. Bestel vandaag nog een slimme sokkellamp van onder andere Philips Hue, Innr of Calex en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


1 - 20 van 20

Bestel voordelig slimme sokkellampen

Bij ons vindt u slimme sokkellampen van merken zoals Innr, Philips Hue en Calex. Deze verlichting kan via een app bediend worden. Deze lampen in ons assortiment werken via het Zigbee of bluetooth protocol. Lees hieronder meer over de slimme sokkellampen in ons assortiment of bestel hierboven direct de lamp die u zoekt.

Ons assortiment slimme sokkellampen

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan slimme sokkellampen. Hieronder lichten we ons assortiment per merk voor u uit:

  • Philips Hue: van Philips Hue vindt u veel verschillende slimme sokkellampen. Deze variëren in lengtes vanaf 40 tot 100 cm en komen in de kleuren zwart, antraciet en RVS. Daarnaast kunt u met deze lampen instelbaar wit- en/of RGB-licht verspreiden. Dit kunt u zelf instellen via de Philips Hue app (iOS & Android). Ook vindt u bij ons Philips Hue voedingsadapters en sokkellampen in diverse designs.
  • Calex: u kunt verder ook kiezen voor een slimme Calex sokkellamp van tussen de 7,6 en 44,5 cm. U kunt de sokkellampen bedienen via de Calex Smart-app (iOS of Android).
  • Innr: van Innr kunt u kiezen uit een voedingsadapter of uit een basis- of uitbreidingsset. Deze slimme sokkellampen kunt u bedienen via de Innr app (iOS & Android). Ga hier voor instelbaar wit- en/of RGB-licht.

U kunt deze slimme sokkellampen gebruiken om zowel uw voortuin als achtertuin te verlichten, maar u kunt deze lampen ook gebruiken om uw tuinpad te verlichten.

Slimme sokkellampen installeren

De slimme sokkellampen in ons assortiment zijn vrij eenvoudig in gebruik. De Philips Hue sokkellampen kunnen bediend worden via de Philips Hue-app. Echter heeft u voor het koppelen van een sokkellamp aan de app wel een Philips Hue-bridge nodig. Deze bridge vertaalt de verbinding namelijk naar het Zigbee protocol. Daarna kunt u de slimme sokkellamp bedienen via de app op uw tablet of smartphone en zelfs de lamp laten samenwerken met andere apparaten die in hetzelfde Zigbee-netwerk gekoppeld zijn.

 

De Calex sokkellampen werken op het protocol bluetooth (mesh). Daarom dat deze sokkellampen niet direct gekoppeld kunnen worden aan de Calex-app en gebruikt kunnen worden. Hiervoor heeft u een Calex Smart Outdoor Gateway nodig. Deze gateway zorgt ervoor dat het wifi signaal in uw huis wordt omgezet naar een bluetooth mesh signaal. Het voordeel van bluetooth mesh is dat elke lichtbron die hier gebruik van maakt, werkt als een versterker en het signaal weer verder helpt.

 

Voor het gebruik van de Innr sokkellampen is een Innr bridge noodzakelijk. Deze bridge zet uw wifi signaal om in een Zigbee signaal. Het voordeel van een Zigbee-netwerk is dat u alle apparaten die op dezelfde Zigbee-netwerk werken, met elkaar kunt laten samenwerken.

Slimme sokkellampen bedienen

Via de app van Philips Hue, Calex of Innr kunt u niet alleen de verlichting aan- en uitzetten. Ook kunt u schema’s instellen, de verlichting met andere slimme apparaten laten samenwerken, de kleurtemperatuur instellen en meer.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een slimme sokkellamp?

Een slimme sokkellamp is eenvoudig te koppelen aan de app van het merk. In sommige gevallen heeft u hiervoor eerst nog een bridge of hub nodig die uw wifi signaal omzet naar het juiste signaal, zoals een Zigbee signaal. Dit staat vaak aangegeven in de productomschrijving. Vervolgens kunt u de lamp bedienen via de app.

Wat kost een slimme sokkellamp?

Dit verschilt per lamp. De slimme sokkellampen in ons assortiment verschillen in prijs vanaf €37,50 tot €184,95. Met ons ruime assortiment zit er voor iedere tuin en voor ieder budget wel een geschikte lamp tussen.

Welke smart sokkellampen moet ik kopen?

Dit is afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Allereerst is het goed om te kijken naar welk protocol u nu al in huis heeft of welke uw voorkeur heeft. Vervolgens kunt u kijken of u nog een specifiek merk wilt. Daarna kunt u kijken naar of u alleen instelbaar witlicht of ook RGB-licht wilt hebben en naar de lengtes van de lampen.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment slimme sokkellampen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.