123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Tafellamp op batterij

De goedkoopste tafellampen op batterijen koopt u bij 123led

Bestel goedkoop een tafellamp op batterij. Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan tafellampen die op batterijen werken en die buiten gebruikt kunnen worden. Deze producten van onder andere ons 123led huismerk, Calex en Konstsmide kenmerken zich door hun lange levensduur en zijn eenvoudig overal te plaatsen. Heeft u nog batterijen nodig? Ook die bestelt u bij ons voor de beste prijs.


1 - 24 van 70

Voordelig tafellampen op batterij kopen

Op deze pagina vindt u verschillende soorten tafellampen op batterij voor buiten. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren en designs, zodat er voor iedere tuin en tuintafel een geschikte tafellamp tussen zit. U kunt bij ons terecht voor tafellampen op batterij van merken zoals ons 123led huismerk, maar ook van A-merken zoals Calex, Luxform, Konstsmide, Nordlux en Lucis. Lees hieronder onder andere meer over ons assortiment of bestel hierboven direct de tafellamp die u zoekt.

Tafellamp op batterij voor buiten: ons assortiment

De tafellampen op batterij in ons assortiment zijn op te delen in drie verschillende soorten:

  • Tafellamp op batterij: dit zijn de reguliere tafellampen op batterij. Deze werken op niet-oplaadbare batterijen. Wanneer de batterijen opraken, dient u ze te vervangen.
  • Oplaadbare tafellamp op batterij: dit zijn tafellampen die ook werken op batterijen. Echter kunnen deze batterijen weer opgeladen worden, vaak door een meegeleverde usb-kabel of laadstation. Hierdoor hoeft u niet steeds nieuwe batterijen aan te schaffen, wat u weer scheelt in kosten.
  • Oplaadbare solar tafellamp op batterij: ook deze tafellampen hebben batterijen die opgeladen kunnen worden. Het verschil is dat met deze tafellampen, de batterijen ook opgeladen kunnen worden door zonne-energie. Hierdoor zijn dit soort lampen een duurzame en energiezuinige optie als tafelverlichting.

Let wel op: bij de meeste tafellampen op batterij wordt er geen usb-adapter meegeleverd met de usb-kabel en/of -oplaadvoet.

Tafellamp op batterij specificaties

De tafellampen op batterij in ons assortiment beschikken over verschillende specificaties. Het is hier belangrijk om aandachtig te kijken naar de productomschrijvingen om zo de geschikte lamp voor u te vinden. U kunt namelijk kiezen uit onder andere tafellampen met een vaste kleurtemperatuur of een instelbare kleurtemperatuur, zodat u voor diverse sferen de juiste verlichting heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om een deel van de tafellampen in ons assortiment te dimmen. Bovendien komen de tafellampen, zoals hierboven al benoemd is, in verschillende soorten. Kies uit tafellampen met niet-oplaadbare batterijen, tafellampen met oplaadbare batterijen en lampen die ook met zonne-energie op te laden zijn .

Voordelen tafellamp op batterij

Het gebruiken van tafellampen die op batterijen werken brengt meerdere voordelen met zich mee. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Flexibele plaatsing
  • Makkelijk in gebruik
  • Niet afhankelijk van stekkers en stopcontacten
  • Veilig dankzij het gebrek aan kabels
  • Esthetisch
  • Energie-efficiënt
Het gebruiken van een tafellamp op batterij heeft dus meerdere voordelen. Wacht daarom niet en bestel vandaag nog een tafellamp op batterij en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik een tafellamp op batterij buiten gebruiken?

Dat ligt aan het beschermingsniveau van een tafellamp. Indien deze een niveau van IP44 of hoger heeft, kan de lamp buiten gebruikt worden. De tafellampen op batterij in ons assortiment kunnen allemaal buiten gebruikt worden.

Is een tafellamp op batterij dimbaar?

Dit verschilt per tafellamp. Een deel van onze tafellampen op batterij zijn dimbaar. Deze kunt u dimmen via een knop bovenop de lampenkop of op de lampvoet.

Waar koop ik een tafellamp op batterij?

Tafellampen op batterijen koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u tafellampen met niet-oplaadbare batterijen of lampen die op te laden zijn met een usb-kabel en/of via zonne-energie. Bovendien zijn deze tafellampen beschikbaar in diverse moderne designs en kleuren. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over tafellampen op batterij of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.