123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Prikkabel koppelbaar

Koop goedkoop koppelbare prikkabels

Op deze pagina vindt u ons assortiment koppelbare prikkabels. Deze prikkabels van Konstsmide zijn door middel van een startsnoer met één of meerdere uitbreidingssnoeren te koppelen en te verlengen, om zo meer verlichte lengte te creëren. Beschikbaar in zowel wit als kleur. Vandaag besteld, is morgen in huis


Bestel goedkoop koppelbare prikkabels

U verlicht op een sfeervolle manier uw hele tuin of kamer met maar één stopcontact als u gebruik maakt van koppelbare prikkabels. Lees hieronder meer over koppelbare prikkabels of bestel hierboven direct waar u naar op zoek bent.

Wat zijn koppelbare prikkabels?

Koppelbare prikkabels zijn, zoals de naam al zegt, prikkabels die u aan elkaar kunt koppelen. Een prikkabel is een platte kabel met daaraan fittingen gemonteerd. Vaak zitten er al lampjes aan deze fittingen, maar het kan ook zijn dat u deze er nog zelf in moet draaien. Zo kiest u zelf voor de ideale lampjes aan uw prikkabel.

 

Met koppelbare prikkabels kunt u dus meerdere prikkabels aan elkaar koppelen, zodat u een lange lichtslinger creëert. Hiervoor heeft u een startsnoer nodig. Aan dit snoer kunt u vervolgens uitbreidingen koppelen. Let daarom goed op welk snoer u nodig heeft. U kunt de kabels net zo lang uitbreiden tot een maximale lengte van 40 meter.

Het koppelen van koppelbare prikkabels

Het koppelen van koppelbare prikkabels is erg eenvoudig en hier heeft u weinig technische kennis voor nodig. De stappen zien er als volgt uit.

  1. Zorg dat u een startsnoer heeft en één of meerdere uitbreidingssnoeren.
  2. Steek de input en de output van de twee snoeren in elkaar.
  3. Draai vervolgens simpelweg het dopje van de uitbreidingssnoer aan het startsnoer vast.
  4. Draai daarna het volgende uitbreidingssnoer aan het startsnoer vast totdat u al uw snoeren hieraan heeft gekoppeld of u de 40 meter heeft bereikt.
  5. Steek vervolgens de stekker in het stopcontact en geniet van uw prikkabel verlichting.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe koppel ik koppelbare prikkabels?

Het koppelen van prikkabels is vrij simpel. U heeft hier wel koppelbare prikkabels van nodig waarvan één startersnoer en minimaal één uitbereidingssnoer. Het uitbreidingssnoer kunt u simpelweg aan de startsnoer koppelen en vastdraaien. Dit kunt u vervolgens ook doen met de andere uitbreidingssnoeren. Tot slot steekt u de stekker in het stopcontact en geniet u van uw nieuwe verlichting.

Hoeveel prikkabels kan ik aan elkaar koppelen?

U kunt meerdere koppelbare prikkabels aan elkaar koppelen. De maximale lengte van gekoppelde prikkabels is 40 meter.

Waar koop ik koppelbare prikkabels?

Op 123led.nl koopt u zeer voordelige koppelbare prikkabels. U koopt deze in verschillende lengtes, kleuren en heeft keuze uit starterkabels en uitbreidingen. Als u de prikkabels vandaag besteld, ontvangt u het morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze koppelbare prikkabels of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.