123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle led lampen E14

E14 led lampen bestellen?

Op deze pagina vindt u al onze E14 led lampen, gesorteerd op basis van hun vorm. Kijk verder om al onze kaarslampen, kogellampen, smart lampen of speciale lampen met een kleine fitting te bekijken. Ook E27 lampen bestelt u bij ons. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bekijk ons ruime assortiment E14 led lampen

Op zoek naar led lampen met een kleine fitting (E14)? Bekijk dan op deze pagina ons complete assortiment. Kies aan de hand van de vorm, het merk, de kleurtemperatuur, het aantal lumen, de afwerking én de dimbaarheid een lamp die goed bij u en uw wensen past.

Het kiezen van de juiste E14 led lamp

Om in onze uitgebreide collectie de juiste lamp te vinden kunt u om te beginnen filteren op vorm. Wij hebben verschillende categorieën voor onze kaarslampen, kogellampen, reflectorlampen en speciale lampen, allemaal met een kleine fitting (E14).

Welke lamp u uitkiest is deels afhankelijk van de toepassing. Zo zijn kaarslampen dankzij hun bijzondere vorm en uiterlijk zeer geschikt voor al uw open armaturen en kroonluchters. Smart lampen zijn lampen die u kunt bedienen met uw smartphone. En onder de categorie speciale lampen vindt u onder meer lampjes voor uw koelkast en afzuigkap lampjes. Kies aan de hand van de toepassing dus voor een van deze lampen of voor onze kogellampen, die in de meeste standaard armaturen gebruikt kunnen worden.

Het gebruiken van filters om uw ideale E14 led lamp te vinden

Om echt de juiste lamp uit te kiezen kunt u verder ook nog filteren op een van de volgende kenmerken:
  • Vervangt: weet u precies welk wattage u nodig zou hebben als u een gloeilamp zou gaan aanschaffen? Gebruik dan dit filter. Hiermee kunt u selecteren op het vergelijkbare wattage om een led lamp te vinden die qua lichtopbrengst op uw traditionele gloeilamp lijkt.
  • Kleurtemperatuur: varieer aan de hand van de toepassing tussen warm wit en koud wit licht om altijd een geschikte lamp te vinden. Hierbij geldt: hoe warmer het licht, hoe sfeervoller men dit over het algemeen vindt. Koud licht lijkt erg op daglicht en is meer geschikt voor ruimtes waarin een energieke sfeer en een hoge concentratie belangrijk zijn.
  • Lichtopbrengst: het aantal lumen geeft aan hoeveel licht er door de lamp geproduceerd wordt. Ook een belangrijk kenmerk, want sfeerverlichting vraagt bijvoorbeeld om een veel lager aantal lumen dan de lichtbron waarbij u een boek moet kunnen lezen of moet kunnen studeren. Klik op de informatiebutton naast dit filter om te zien welke lichtopbrengst u nodig heeft voor uw specifieke situatie.
  • Afwerking: de E14 lampen zijn beschikbaar in allerlei varianten met verschillende coatings, bijvoorbeeld goud, helder, mat of melkglas. Uw keuze is afhankelijk van uw smaak, maar kan ook beïnvloed worden door de armatuur. In een open armatuur is een lamp met een opvallende coating bijvoorbeeld bijpassender. Het ligt daarnaast ook vaak aan de coating of het led filament goed zichtbaar is. Speciaal op zoek naar lampen waarbij dit sowieso het geval is? Bekijk dan al onze led filament lampen.
  • Dimbaarheid: Als u de helderheid van de verlichting wilt kunnen aanpassen moet u gaan voor een lamp die dimbaar is. Ook een led dimmer is dan noodzakelijk.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen E14 en E27?

Het grootste verschil tussen deze twee fittingen is de afmeting van de fitting. Lampen met een E14-fitting, ook wel kleine fitting genoemd, hebben een schroeffitting met een doorsnee van 14 mm. Een E27-fitting heeft een schroeffitting met een doorsnee van 27 mm.

Hoeveel Watt is E14?

Lampen met een E14-fitting zijn beschikbaar in diverse wattages. Het wattage van uw lamp kunt u terugvinden op de verpakking of in de productspecificaties.

Kan een E14 lamp in een E27 fitting?

Nee, een lamp met E14-fitting kan niet in een armatuur met E27-fitting. Een lamp met een E14-fitting heeft een doorsnee van 14 mm en een E27-fitting heeft een doorsnee van 27 mm. Een lamp met E14-fitting is dus te klein voor een armatuur met E27-fitting.

 
Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste E14 led lampen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.