123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Cluster

Twinkly Cluster kopen?

Bestel slimme Twinkly clusterverlichting en voorzie uw kerstboom van een grote hoeveelheid licht. Deze clusterverlichting is beschikbaar in diverse lengtes en lichtkleuren en zorgt voor een hoge lichtopbrengst. De verlichting van Twinkly werkt op wifi en kan op afstand met behulp van een app worden bediend.


Bestel Twinkly Cluster online

Met Twinkly Cluster heeft u een kerstverlichting die niet alleen gebruikt kan worden om uw woning te versieren, maar ook voor het verlichten van uw kerstboom. Deze slimme clusterverlichting bestaat uit een lichtsnoer met daarop 400 led lampjes die in staat zijn verschillende kleuren licht te verspreiden. U kunt kiezen uit een RGB en een AWW variant.

 

De clusterverlichting heeft een verlichte lengte van 6 meter en een aanloopsnoer van 3,5 meter, voor een totale lengte van 9,5 meter. Bediening van de verlichting kan met de Twinkly-app (voor iOS of Android).

Gebruik van Twinkly Cluster in combinatie met de Twinkly-app

De Twinkly-app stelt u niet alleen in staat om de Twinkly clusterverlichting op afstand aan- en uit te schakelen, maar ook om diverse instellingen te wijzigen. Om dit te doen legt de app vast wat de huidige vorm is waarin de clusterverlichting is opgehangen of neergelegd, zodat als u het lichtpatroon wilt aanpassen dit ook echt betrekking heeft op de vorm waarin de verlichting zich nu bevindt.

 

Op die manier is het mogelijk om, wanneer u bijvoorbeeld Twinkly Cluster gebruikt om uw kerstboom te verlichten, het lichtpatroon ook daadwerkelijk de vorm van de boom te laten volgen. Ook kunt u met de app de lichtkleuren selecteren.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik Twinkly clusterverlichting gebruiken?

Twinkly clusterverlichting is een veelzijdige soort kerstverlichting die op diverse manieren gebruikt kan worden. Omdat het een normale lichtstreng betreft waar veel lichtjes op zijn aangebracht, kan deze bijvoorbeeld in de kerstboom gehangen worden maar ook gewoon op of aan het meubilair of op de vloer. U kunt zelfs meerdere Twinkly Cluster gebruiken en deze synchroniseren met behulp van de Twinkly-app.

Welke lichtkleuren verspreidt Twinkly Cluster?

De Twinkly Cluster is in twee verschillende versies beschikbaar: een versie die RGB-kleuren verspreidt, en een versie die goudkleurig en warm wit licht verspreidt (AWW). RGB-kleuren worden vooral gebruikt voor een feestelijke sfeer, omdat vrijwel alle lichtkleuren hiermee gecreëerd kunnen worden. AWW kleuren (warme gouden, gele en witte tinten) zorgen meer voor een gezellige en warme sfeer.

Hoeveel Twinkly clusterverlichting heb ik nodig voor mijn kerstboom?

De hoeveelheid kerstverlichting die u nodig heeft voor de kerstboom is afhankelijk van de grootte van de boom. Voor clusterverlichting geldt dat een lichtstreng met daarop 400 lampjes (zoals bij Twinkly) zorgt voor een goede verlichting bij een boom die 50 tot 100 cm hoog is. Wilt u een grotere boom verlichten? Kies dan voor meer dan één Twinkly Cluster.
 

Heeft u vragen over de Twinkly Cluster assortiment? Of wilt u meer weten over de informatie op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.