123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Stekkerdozen

Stekkerdozen voor buiten kopen?

Met de stekkerdozen van 123led.nl heeft u altijd genoeg stopcontacten voor het aansluiten van uw verlichting of andere apparaten. De stevige stopcontactverdelers zijn weerbestendig en dus zonder problemen buiten te gebruiken. Wij verkopen stekkerdozen met een of meerdere stopcontacten en met aanloopsnoeren van minstens 2 meter. Ook stekkerdozen voor binnen kunt u bij ons bestellen.


Brennenstuhl stopcontactverdeler met 2 stopcontacten (2 meter)  LBE00004
vergroten
Omschrijving De zwarte stopcontactverdeler van Brennenstuhl heeft twee stopcontacten en is bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin of op de camping. Zo zit u nooit zonder stroom, ook buitenshuis niet. Dankzij de rubberen aansluitkabel en de zelfsluitende klapdeksels is de contactdoos zeer weerbestendig (IP44).

U kunt de stopcontactverdeler bevestigen met behulp van de montagegaten. Het snoer is 2 meter.
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Gebruik: Binnen/buiten
Voltage: 220-240 V Kleur: Zwart
Afmetingen: 30 x 11 x 5 cm (lxbxh) Aanloopsnoer: 2 m
Beschermingsniveau: IP44
Nu bestellen is morgen in huis
€ 8,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,02 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brennenstuhl stopcontactverdeler met 4 stopcontacten (2 meter)  LBE00005
vergroten
Omschrijving De zwarte stopcontactverdeler van Brennenstuhl heeft vier stopcontacten en is bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin of op de camping. Zo zit u nooit zonder stroom, ook buitenshuis niet. Dankzij de rubberen aansluitkabel en de zelfsluitende klapdeksels is de contactdoos zeer weerbestendig (IP44). U kunt de stopcontactverdeler bevestigen met behulp van de montagegaten. Het snoer is 2 meter.
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Gebruik: Binnen/buiten
Voltage: 220-240 V Kleur: Zwart
Afmetingen: 41 x 10 x 5 cm (lxbxh) Aanloopsnoer: 2 m
Beschermingsniveau: IP44
€ 12,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 10,33 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Brennenstuhl stopcontactverdeler met 6 stopcontacten (2 meter)  LBE00006
vergroten
Omschrijving De zwarte stopcontactverdeler van Brennenstuhl heeft zes stopcontacten en is bij uitstek geschikt voor gebruik in de tuin of op de camping. Zo zit u nooit zonder stroom, ook buitenshuis niet. Dankzij het de rubberen aansluitkabel en de zelfsluitende klapdeksels is de contactdoos zeer weerbestendig (IP44). U kunt de stopcontactverdeler bevestigen met behulp van de montagegaten. Het snoer is 2 meter.
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Gebruik: Binnen/buiten
Voltage: 220-240 V Kleur: Zwart
Afmetingen: 52 x 10 x 5 cm (lxbxh) Aanloopsnoer: 2 m
Beschermingsniveau: IP44
Nu bestellen is morgen in huis
€ 14,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,98 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brennenstuhl Safe-Box voor stekkerverbinding  LBE00007
vergroten
Omschrijving Met de Brennenstuhl Safe Box hoeft u niet meer bang te zijn voor het losschieten van stekkerverbindingen. U sluit hierop namelijk makkelijk en op betrouwbare wijze uw elektrische apparaten met verlengkabel aan.

Bovendien biedt de box bescherming tegen vuil en schade, is hij ook zeer geschikt voor gebruik buitenshuis en is hij weerbestendig (IP44). Neem hem mee naar de camping of gebruik hem als u in de tuin aan het werk bent.
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Gebruik: Binnen/buiten
Afmetingen: 7,5 x 20,5 x 7,5 cm (lxbxh) Kleur: Groen
Beschermingsniveau: IP44
Nu bestellen is morgen in huis
€ 4,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,72 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Brennenstuhl Safe-Box voor stekkerverbinding (groot)  LBE00008
vergroten
Omschrijving Met de Brennenstuhl Safe Box hoeft u niet meer bang te zijn voor het losschieten van stekkerverbindingen. U sluit hierop namelijk makkelijk en op betrouwbare wijze uw elektrische apparaten met verlengkabel aan. Bovendien biedt de box bescherming tegen vuil en schade, is hij ook zeer geschikt voor gebruik buitenshuis en is hij weerbestendig (IP44). Neem hem mee naar de camping of gebruik hem als u in de tuin aan het werk bent. Zeer geschikt voor grotere stekkerverbindingen en exportversies van groot volume. 
Specificaties
Merk: Brennenstuhl Gebruik: Binnen/buiten
Afmetingen: 9 x 21,5 x 7,5 cm (lxbxh) Kleur: Geel
Beschermingsniveau: IP44
Sfeerimpressie
Brennenstuhl Safe-Box
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 7,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,20 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel stekkerdozen voor buiten op 123led.nl

Ook in uw tuin of aan de buitenzijde van uw bedrijfspand voldoende stopcontacten hebben? Gebruik de weerbestendige stekkerdozen van 123led.nl om altijd al uw lampen of andere apparaten aan te kunnen sluiten. In onze webshop vindt u een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige stekkerdozen, en dat allemaal voor de allerbeste prijs.

Stekkerdozen buiten: ons assortiment

In onze webshop bestelt u verschillende soorten stekkerdozen voor buiten. Hierbij een overzicht van de verschillende producten waar ons brede assortiment uit bestaat:

  • Stopcontactverdeler: Een stopcontactverdeler is eigenlijk de meest klassieke vorm van een stekkerdoos en bestaat uit twee, vier of zes extra stopcontacten. De stopcontactverdelers die u op 123led.nl bestelt zijn voorzien van montagegaten waarmee u ze eenvoudig kunt bevestigen aan de muur of op de tegels. De stopcontactverdelers zijn daarnaast voorzien van zelfsluitende klapdeksels en hebben een rubberen aanloopsnoer van 2 meter.
  • Safe-Box: Een Safe-Box biedt een zeer betrouwbare stekkerverbinding, waarbij de verbonden stekkers niet snel per ongeluk zullen losschieten. Ook biedt de Safe-Box bescherming tegen vuil, vocht en andere schade. Nadat de 'doos' namelijk dichtgeklapt is zijn de snoeren goed opgeborgen, waardoor dit ook een veilige optie is voor kinderen, die op deze manier niet in aanraking kunnen komen met het contact. Hiermee kunt u verschillende verlengsnoeren met elkaar verbinden of uw verlichting op een veilige manier aansluiten.

Zijn de stekkerdozen geschikt voor buiten?

De stekkerdozen die er op deze pagina zijn verzameld zijn weerbestendig en dus zonder problemen buiten te gebruiken. Zeker in een Safe-Box zijn de snoeren schoon en droog opgeborgen, maar ook de andere stopcontactverdelers zijn bestand tegen diverse weeromstandigheden. De producten zijn IP44-geclassificeerd, wat betekent dat spatwater geen schade kan aanbrengen . Onderdompeling in water is iets waar deze producten minder goed tegen kunnen. Wij raden u dan ook aan om de producten altijd op een beschutte plek te bevestigen.

Andere producten voor het aansluiten van verlichting nodig?

Op 123led.nl koopt u nog veel meer producten die nodig kunnen zijn bij het aansluiten van uw verlichting. Zo verkopen wij verlengsnoeren voor buiten, zodat u uw verlichting ook diep in de tuin kunt ophangen.

 

Weet u niet precies welke stekkerdozen voor buiten u het beste kunt bestellen en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.