123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL buis aanbieding

Led TL buis in de aanbieding bestellen

Hier vindt u al onze 123led-huismerk TL buizen in de aanbieding. Deze aanbiedingen bestaan uit diverse voordeelverpakkingen met led TL buizen. Maak gebruik van de filters op merk, lengte, kleurtemperatuur en lichtkleur om eenvdouig de geschikte TL buis te vinden. Dankzij de laagsteprijsgarantie begint u direct met besparen.


1 - 12 van 12

Bestel led TL buis aanbiedingen

Een handige manier om uw pand of ruimte energiezuiniger te maken is om oude conventionele TL verlichting te vervangen door led TL. Hiervoor zijn vooral led TL buizen geschikt omdat de kans aanzienlijk is dat een bedrijfspand al over TL armaturen beschikt, waar u dus alleen de buis hoeft te vervangen. Op deze pagina vindt u daarom onze scherpste aanbiedingen op het gebied van led TL buizen, zodat u direct over kan gaan tot de aankoop van grotere aantallen voor een voordeligere prijs.

Onze selectie led TL buis aanbiedingen

Deze pagina bevat een groot aantal aanbiedingen en is daarmee een weerspiegeling van onze brede assortiment van led TL buizen. Het betreft led TL buizen met de meest voorkomende fitting, namelijk T8/G13. Verder verschillen deze aanbiedingen op gebied van de volgende criteria:

  • Lengte: De lengte van de led TL buis zal een belangrijk criterium zijn en waarvan het afhangt of de led TL buis überhaupt in de armatuur past of niet. Het is dan ook goed om een led TL buis met dezelfde lengte als de conventionele TL buis te kiezen.
  • Kleurtemperatuur: De kleurtemperatuur zegt iets over de kleur dat het licht heeft en de sfeer die het uitstraalt. In onze aanbieding vindt u led TL buizen met een kleurtemperatuur van 4000K en van 6500K. 4000K staat bekend als helder wit en wordt geassocieerd met een hogere mate van concentratie. Dit is het type licht dat gebruikt wordt op kantoren. 6500K staat bekend als koud wit. Het bootst daglicht na en zorgt voor het beste zicht, zoals gewenst in bijvoorbeeld praktijkruimtes en magazijnen.
  • Lichtopbrengst: De lichtopbrengst staat voor de hoeveelheid licht dat een bepaalde lichtbron uitstraalt. Des te hoger de lichtopbrengst, des te meer licht, en des te minder led TL buizen u nodig heeft om een ruimte van voldoende licht te voorzien. De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in lumen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik de juiste led TL buis aanbieding?

U kunt bij 123led.nl eenvoudig een aanbieding naar wens vinden door gebruik te maken van de filters. Zo kunt u filteren op merk, lengte, kleurtemperatuur en lichtkleur om alleen de led TL buizen te zien die aan uw criteria voldoen en andere producten uit te sluiten.

Wat is het verschil tussen de aanbieding voor led TL armaturen en led TL buizen?

De led TL buis aanbiedingen bevatten alleen de buizen, en geen armaturen. Dit houdt in dat ze vooral handig zijn om oude TL buizen die al in armaturen zitten te vervangen. Heeft u niet alleen een buis nodig, maar ook de armatuur? Dan kunt u beter bij de 123led.nl led TL armatuur aanbiedingen zijn.

Wat is de beste led TL buis aanbieding voor mij?

De beste aanbieding is uiteraard de aanbieding die het beste aansluit op uw wensen. Dit zal dus afhangen van dingen zoals de gewenste lengte van de led TL buis, de gewenste lichtkleur en de gewenste lichtopbrengst. Over het algemeen geldt dat de lengte leidend is om te kijken of een led TL buis in een bepaald armatuur past, en dat de lichtkleur en lichtopbrengst belangrijk zijn om te kijken of ze in een bepaalde ruimte passen.
 

Wilt u meer weten over onze led TL buis aanbiedingen of heeft u vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.