123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Fugato opbouwspot wit | White en Color Ambiance | 4 spots

€ 264,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 218,60 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Verlicht uw woning op een slimme manier met deze prachtige opbouwspot van Philips Hue. De lamp heeft een moderne witte kleur, bevat vier kantelbare lichtbronnen (met een vermogen van 5.7W) en heeft een langwerpig ontwerp. Hiermee kunt u diverse onderdelen van een kamer uitlichten, terwijl de lamp ook kan dienstdoen als basisverlichting.

De lamp is te bedienen met een handige app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunt u de verlichting aan- en uitzetten, maar ook dimmen, personaliseren en automatiseren. De verbinding tussen de app en de lamp komt tot stand met behulp van Bluetooth of, als u meer slimme functionaliteiten wilt, met een Philips Hue-bridge.

Meer informatie over dit product

   Klik hier voor meer informatie over het Philips Hue protocol Zigbee en Bluetooth (mét en zonder bridge).
Specificaties
Merk: Philips Branduren: 15.000 uur
Lichtopbrengst: 1400 lumen info Afmetingen: 42,5 x 8 x 15,3 cm (lxbxh)
Protocol: Bluetooth, Zigbee info Beschermingsniveau: IP20 info
Kleurtemperatuur: RGB + 2200-6500 K info Klasse: I
Fitting: GU10 info Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Opbouwspot Aantal lampjes: 4
Dimbaar: Ja, via app info Design: Modern
Voltage: 220-240 V Energielabel tot 2021: A+ info
Kleur: White en Color Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Lamp inbegrepen: Ja
Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  299,99
123led prijs €  264,50
U bespaart €  35,49

Hoe werkt het?
 

Met de app kunt u de lamp dus op een slimme manier bedienen. Hiervoor dient u eerst de verbinding tot stand te brengen, waarvoor u zowel het Bluetooth-protocol als het ZigBee-protocol kunt gebruiken. Voor de laatste optie is de Philips Hue-bridge wel noodzakelijk. Hiermee heeft u meer slimme opties, zoals het instellen van tijdschema's en lichtscènes. Bovendien kunt u, door gebruik van de bridge te maken, de verlichting ook op afstand bedienen, terwijl u zich met een Bluetooth-verbinding in een straal van tien meter moet bevinden. 

Met app kunt u, ook wanneer u voor het Bluetooth-protocol kiest, de verlichting aanzetten, uitzetten en dimmen. Of selecteer dé perfecte lichtkleur door te kiezen uit 50.000 verschillende wittinten en 16 miljoen andere kleuren. Zo verlicht u uw woning altijd op de beste manier. Schakel eenvoudig tussen de miljoenen verschillende lichtkleuren. In de app kunt u verder ook altijd handige timers instellen, waarmee de lamp automatisch stopt met branden na een bepaalde tijd.

De lamp is daarnaast ook met behulp van spraakopdrachten te besturen, zodat u de app niet altijd nodig heeft. Hiervoor is een spraakassistent (Amazon Alexa of Google Assistant) wel noodzakelijk.

Let op: Als u de lichtbron gaat vervangen raden we u aan om een lichtbron te gebruiken met een maximaal vermogen van 6W.