123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Garden Lights

De goedkoopste 12V tuinverlichting van Garden Lights bij 123led

Bestel op deze pagina voordelig tuinverlichting van Garden Lights. De lampen werken op laagspanning en zijn te bedienen met een app op uw telefoon of tablet. Verbind de wandlampen, spots en tuinlantaarns met behulp van Bluetooth en profiteer van het gemak en de extra veiligheid. Vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 21 van 21

Bestel voordelig Garden Lights tuinverlichting

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment aan 12V tuinverlichting van Garden Lights. U vindt hier zowel tuinlantaarns, als wandlampen en verschillende soorten spots. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct de verlichting die u zoekt.

Ons assortiment 12V Garden Lights tuinverlichting

Bij ons vindt u een breed aanbod aan tuinverlichting van Garden Lights. Om u hier een goed beeld van te geven, hebben wij hieronder ons assortiment voor u op een rijtje gezet:

  • Wandlamp: wij verkopen onder andere een zwarte smart wandlamp. U kunt hier kiezen voor een enkele of een set van 2 waarmee u instelbaar wit of RGB licht kunt verspreiden.
  • Grondspot: ook vindt u bij ons een slimme zwarte grondspot. Deze is geschikt om uw terras, vlonder of beplanting te verlichten. U kunt hier kiezen voor instelbaar wit of RGB licht.
  • Tuinspot: daarnaast vindt u bij ons diverse zwarte tuinspots. Deze verschillen in vorm, maar zijn verder gelijkwaardig in het licht dat ze verspreiden.
  • GU5.3/MR16 spot: de GU5.3/MR16 spot in ons assortiment is een smart spot die u in uw tuinverlichting kunt plaatsen om vervolgens deze op afstand te bedienen.

Garden Lights accessoires

Naast onze Garden Lights tuinverlichting verkopen wij ook accessoires. Een van de belangrijkste accessoires is de 12V transformator. Deze heeft u nodig voor het aansluiten van uw Garden Lights tuinverlichting en is beschikbaar in diverse wattages. De verlichting zelf komt namelijk over het algemeen zonder transformator.

 

Daarnaast vindt u bij ons ook verschillende hoofdkabels. Deze zijn beschikbaar in diverse lengtes en hoeveelheid aansluitingen. Zo kunt u meerdere Garden Lights tuinlampen aansluiten op 1 kabel. Is de kabel te kort om bij het stroompunt te komen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor verlengkabels. Indien een hoofdkabel niet nodig is omdat de verlichting al bij een stroompunt uitkomt, kunt u er ook voor kiezen om een kabelverdeler te kopen. Hier kunt u dan ook meerdere tuinlampen op aansluiten.

 

Verder verkopen wij ook connectoren. Hiermee kunt u eenvoudig Garden Lights tuinlampen toevoegen aan uw flex hoofdkabel.

 

Tot slot vindt u bij ons ook sensoren. Zo kunt u kiezen uit een bewegingssensor, zodat uw verlichting aangaat wanneer er beweging wordt gedetecteerd, of uit een schemersensor met timer. U kunt dan instellen hoe laat de tuinverlichting aan dient te springen. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw Garden Lights tuinverlichting.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe sluit ik de Garden Lights tuinverlichting aan?

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het neerzetten of ophangen van de lamp, deze aan te sluiten op een transformator en deze verbinden met een stroompunt. Vervolgens kunt u de tuinverlichting via bluetooth koppelen aan de Garden Lights app.

Wat heb ik nodig voor Garden Lights tuinverlichting?

Het enige wat u nodig heeft is de verlichting, een plek waar u de lamp wilt plaatsen, een 12V transformator en een stroompunt. Verder voor het op afstand bedienen van de verlichting dient u bluetooth te gebruiken.

Waar koop ik Garden Lights tuinverlichting?

Tuinverlichting van Garden Lights koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u naast tuinverlichting ook handige en benodigde accessoires, zoals hoofd- en verlengkabels, transformatoren en sensoren. Vandaag besteld is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Garden Lights tuinverlichting? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.