123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

XXL lampen E40 giant

XXL led lampen met E40 fitting bestellen

Op deze pagina vindt u ons assortiment XXL led lampen voor armaturen met een E40 fitting. Deze lampen zijn extra groot en voorzien van een uniek design. Bent u op zoek naar XXL designlampen met een E27 fitting? Ook dan kunt u bij ons terecht.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig een XXL led lamp met E40 fitting

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan XXL lampen met E40 fitting. De lampen hebben een extra grote fitting van 4 cm. Wij bieden twee varianten: met een gouden coating of helder glas. Kies uit onze verschillende soorten de variant die het beste bij uw interieur of uw smaak past.

Verschillende soorten E40 Giant led lampen

De E40 Giant lampen hebben een groot en uniek design. Wij verkopen deze lampen met verschillende formaten, vormen en wattages. Al deze lampen zijn voorzien van zichtbare gloeidraden. Dit betekent dat u door het glas heen het filament kunt zien zitten, wat zorgt voor een warm en sfeervol lichteffect. De lampen lijken hierdoor eigenlijk op ouderwetse gloeilampen en zien er traditioneel uit. Dit terwijl ze wel voorzien zijn van led-technologie en dus ook een stuk energiezuiniger zijn dan andere lampen. Met led lampen bespaart u al gauw 50 tot 90% aan energie en gaat u voor een lagere energierekening.
 

U kunt daarnaast kiezen uit een dimbare of niet-dimbare variant. Met een dimbare variant kunt u de verlichting aanpassen aan de sfeer van het moment. Maak het licht feller of juist minder fel wanneer dit nodig is en zorg zo dat uw verlichting altijd bij de situatie past.

Armatuur kiezen voor E40 XXL designlampen

E40 lampen zijn voorzien van een grote schroeffitting, die wel 40 mm breed is. Bij het uitkiezen van een armatuur voor een van deze lampen dient u wel rekening te houden met deze afmeting. Wij verkopen snoerpendels voor E40 lampen waar deze lampen in opgehangen kunnen worden. Heeft u al een armatuur waar u een van de grote lampen graag in zou willen gebruiken? Met een verloopfitting kunt u de lampen ook ophangen in een armatuur met E27 fitting.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een E40 fitting?

De diameter van E40 fitting is 40 millimeter. Dit is groter dan de populaire E27 fitting. Let daarom op bij het kopen van een lamp met een E40 fitting of deze past in uw huidige armatuur of koop een armatuur met E40 fitting.

Is een XXL lamp met E40 fitting dimbaar?

Sommige lampen met E40 fitting zijn dimbaar. Om zeker te weten of een lamp dimbaar is, kunt u de productomschrijving bekijken of dit teruglezen op de verpakking. Om een led lamp te dimmen heeft u wel een led dimmer nodig.

Waar koop ik een giant lamp met E40 fitting?

Op 123led.nl koopt u zeer voordelig een giant XXL led lamp met E40 fitting. In ons assortiment vindt u diverse lampen met heldere of gouden coating en u heeft ook keuze uit dimbare of niet-dimbare lampen. Als u vandaag bestelt, ontvangt u het artikel morgen al in huis.
 

Natuurlijk vindt u bij ons ook led XXL lampen met een E27 fitting. Heeft u vragen over XXL lampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.