123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Calex XXL Titanium Series

Calex XXL Titanium lampen kopen?

Op 123led.nl vindt u een ruim aanbod aan lampen van de Calex XXL Titanium-serie. Deze lampen kenmerken zich door hun grote formaat, unieke vorm en titanium coating. Hierdoor zijn ze perfect voor open armaturen of snoerpendels. Wij verkopen deze lampen ook in een gouden coating.


Bestel een Calex XXL Titanium lamp bij 123led.nl

Calex XXL Titanium Series

Bent u op zoek naar grote, opvallende lampen die écht iets toevoegen aan uw interieur? Bekijk dan op deze pagina al onze Calex XXL Titanium lampen. Met hun grote vorm en titanium afwerking trekken deze lampen altijd de aandacht en drukken ze een unieke stempel op uw interieur.

Calex XXL Titanium lampen: ons assortiment

Op 123led.nl vindt u alle lampen van de Calex Titanium-serie. Deze lampen combineren een titanium coating met zichtbare gloeidraden, waardoor er een bijzonder effect ontstaat wanneer u de verlichting aanzet. Hierdoor is er ook sprake van een zeer koele en mysterieuze uitstraling. De lampen hebben daarnaast een spiegelend effect en stralen warm witte verlichting uit.

De lampen hebben allemaal een grote fitting (E27) en zijn hierdoor geschikt voor de meeste armaturen. Ze zijn verder ook allemaal dimbaar. Dit betekent dat u, mits u een led dimmer bezit, eenvoudig de helderheid van de verlichting kunt aanpassen. Zo creëert u altijd de gewenste sfeer.

In ons assortiment vindt u diverse verschillende lampen, met allerlei bijzondere vormen. Iedere serie heeft weer zijn eigen unieke design. Zo kunt u kiezen voor een lamp in de vorm van een druppel, hoepel, paddenstoel en nog veel meer. Bij iedere lamp kunt u de afmetingen terugvinden in de specificaties, zodat u altijd kunt zorgen dat de lamp goed past in uw armatuur of interieur. Ook kunt u bij een groot aantal lampen de gouden variant terugvinden.

Let op: De XXL lampen van Calex zijn handgemaakt. Hierdoor is iedere lamp uniek. Tijdens een handgeblazen proces zijn de originele lampen gecreëerd, waardoor er wel oneffenheden zichtbaar kunnen zijn op het glas.
 

Accessoires voor uw Calex XXL Titanium lampen kopen?

Op deze pagina kunt u ook diverse accessoires vinden voor uw Calex lampen XXL. Zo kunt u deze toevoegen aan allerlei open armaturen met een E27 fitting, maar ook aan snoerpendels of lamphouders van Calex. Op deze manier creëert u altijd de lamp die compleet bij u en uw wensen past.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Calex XXL Titanium lamp? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.