123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Lichtmantel kerstboom

Lichtmantel kerstboom kopen?

Met een lichtmantel versiert u gemakkelijk uw kerstboom. De kerstboommantel is namelijk verdeeld in een aantal strengen waaraan diverse led lampjes bevestigd zijn. Deze strengen hangt u eenvoudig aan de boom, zodat deze in een oogwenk prachtig verlicht is. Met de led lampjes wordt warm wit licht verspreid, voor een sfeervol effect.


Bestel een lichtmantel voor uw kerstboom op 123led.nl

Lichtmantel kerstboom

Gaat u bijna uw kerstboom optuigen maar ziet u er tegenop om de kerstlampjes er in te hangen? Een kerstboommantel biedt dan uitkomst! Dit is een ronde ring waar een aantal strengen met led verlichting aan bevestigd zijn. U hangt de ring bovenin de kerstboom en de strengen vallen vanzelf naar beneden. Bij ons vindt u een hoop verschillende soorten, zodat u altijd wel een geschikte variant kunt vinden voor uw kerstboom.

Lichtmantel kerstboom: ruim assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende led lichtmantels om kerstbomen van allerlei groottes te verlichten. Per product is in de titel aangegeven voor wat voor bomen de mantels geschikt zijn, zodat u aan de hand van de lengte van uw boom altijd een bijpassende variant kunt vinden. Ook hebben we bij elk product duidelijk aangegeven hoeveel lampjes de lichtmantel bevat.

 

Wij verkopen ook lichtmantels met app-bediening. Dit betekent dat de lampjes via een handige app te besturen zijn, nadat er verbinding is gemaakt met behulp van Bluetooth. Met de app stelt u de lampjes helemaal in naar uw smaak en kiest u uit verschillende lichtstanden. Ook kunt u timers instellen. Zo verhoogt u hiermee uw gemak tijdens de kerstperiode.

Is een led lichtmantel duurzaam?

De led lichtmantels zijn, zoals de naam eigenlijk ook al aangeeft, voorzien van led verlichting. Dit soort lampjes verbruiken minder energie dan andere vormen van verlichting en zijn daardoor zuinig in gebruik. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een hoge energierekening tijdens de feestdagen. Wilt u meer weten over het gebruik van led lampen? Wij hebben in onze blog alle voordelen van led verlichting op een rijtje gezet.

Andere kerstboomverlichting bestellen?

Wilt u uw kerstboom toch op een andere manier verlichten? Bekijk dan onze andere kerstboomverlichting. Wij verkopen bijvoorbeeld warm witte kerstlampjes voor bomen van allerlei verschillende groottes. Als u echt wilt uitpakken kunt u bij ons ook gekleurde kerstlampjes bestellen, waarmee bijvoorbeeld rode, groene of blauwe verlichting uitgestraald wordt. In ons assortiment vindt u altijd wel de kerstverlichting die bij uw wensen én uw kerstboom past.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik een lichtmantel op?

Het ophangen van een lichtmantel doet u in een handomdraai. De ring of clip van de lichtmantel plaatst u boven in de boom. Vervolgens kunt u eenvoudig de lichtsnoeren over de boom verspreiden.

Kan ik de kerstboommantel buiten gebruiken?

Of uw kerstboommantel geschikt is om buiten te plaatsen, ligt aan het product. De lichtmantels van Konstsmide hebben een beschermingsniveau van IP20, dit maakt deze producten niet geschikt voor buiten. Kerstboommantels met een beschermingsniveau van IP20 of IP23 zijn niet gemaakt om buiten geplaatst te worden.
 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.