123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led T5 koppelbaar

Koppelbare led T5 armatuur kopen?

Koop koppelbare led T5 armaturen van ons 123led-huismerk om eenvoudig een grote ruimte met led TL te verlichten. Op deze pagina vindt u ook de nodige aansluitmaterialen. Filter op lengte, lichtkleur, kleurtemperatuur en lichtopbrengst om de juiste koppelbare armatuur te vinden.

 

Bestel led T5 koppelbaar online

Op een eenvoudige wijze uw bedrijfs- of werkruimte verlichten doet u met koppelbare led T5 armaturen. Deze armaturen zijn al voorzien van een led TL buis en kunnen door middel van een koppelsnoer op elkaar worden aangesloten, waardoor u één stekker nodig heeft voor het voeden van meerdere TL buizen.

Led T5 armaturen met elkaar koppelen

De belangrijkste reden om koppelbare led T5 armaturen te kopen is uiteraard vanwege het feit dat ze gekoppeld kunnen worden, waardoor er meerdere armaturen op één stopcontact kunnen worden aangesloten. Gelukkig is zowel het koppelen als het aansluiten van de armaturen op de netstroom eenvoudig.

 

Bij een armatuur wordt altijd een koppelsnoer geleverd en beugels om de armatuur te monteren. Met deze koppelkabel kunt u het einde van één armatuur aansluiten op de koppelkabel van een ander armatuur. Dit is alles wat nodig is om twee armaturen met elkaar te verbinden. Op deze manier kunt u 50 armaturen van 30 cm koppelen, 30 armaturen van 60 cm, 25 armaturen van 90 cm, 20 armaturen van 120 cm of 10 armaturen van 150 cm. Als u meer armaturen koppelt kan de stekker niet genoeg stroom leveren.

 

Om de armaturen op de netstroom aan te sluiten heeft u alleen de aansluitstekker nodig. Deze wordt bij sommige armaturen meegeleverd (dit vermelden we bij het product) of kan meebesteld worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen T5 en T8?

Een T5 en een T8 led TL buis hebben andere diameters. Ze danken de namen aan de diameter in inches, namelijk 5/8e inch (ongeveer 1,5 cm) voor T5 en 8/8e inch (ongeveer 2,5 cm) voor T8. De nieuwere T5 led buizen nemen hierdoor minder ruimte in waardoor de armatuur ook minder groot hoeft te zijn.

Heeft een koppelbaar led T5 armatuur een led starter nodig?

Nee een starter is niet nodig voor het aansluiten van een koppelbaar led T5 armatuur. Bij veel van deze armaturen zit een netstroom stekker inbegrepen. In sommige gevallen kunt u deze bij het product meebestellen.

Hoelang is een koppelbaar led T5 armatuur?

In het assortiment van 123led.nl vindt u koppelbare led T5 armaturen met verschillende lengtes, namelijk van 30, 60, 90, 120 en 150 cm. Zo kunt u altijd een led armatuur vinden die in uw ruimte past.
 

Heeft u vragen over koppelbare led T5 armaturen? Of wilt u meer weten over ander soorten led verlichting in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.