123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Argenta opbouwspot aluminium | White en Color Ambiance | 3 spots

€ 249,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 206,20 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
Deze slimme opbouwspot van Philips Hue is geschikt voor het accentueren van bepaalde onderdelen van uw interieur. De stevige armatuur heeft namelijk drie lichtbronnen (met geïntegreerde 5.7W led spots) die kantelbaar zijn. Pas de verlichting in de app aan om te zorgen dat het licht altijd passend is. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en wittinten. Ook kunt u uw telefoon of tablet gebruiken om de lamp aan of uit te zetten, te dimmen en timers in te stellen. 

Deze lamp werkt met het Bluetooth-protocol én met het ZigBee-protocol. Als u voor die laatste kiest heeft u wel een Philips Hue-bridge nodig. 

Meer informatie over dit product

   Klik hier voor meer informatie over het Philips Hue protocol Zigbee en Bluetooth (mét en zonder bridge).
Specificaties
Merk: Philips Branduren: 15.000 uur
Lichtopbrengst: 1050 lumen info Afmetingen: 48 x 8,9 x 12,7 cm (lxbxh)
Protocol: Bluetooth, Zigbee info Beschermingsniveau: IP20 info
Kleurtemperatuur: RGB + 2200-6500 K info Klasse: I
Fitting: GU10 info Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Opbouwspot Aantal lampjes: 3
Dimbaar: Ja, via app info Design: Modern
Voltage: 220-240 V Energielabel tot 2021: A+ info
Kleur: White en Color Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Lamp inbegrepen: Ja
Protocol
Lichtkleur

Hoe werkt het?
 

Deze slimme lamp werkt dus zowel met Bluetooth als met de Philips Hue-bridge. Hiermee verbindt u de lamp aan de handige app op uw telefoon of tablet, waarna u de verlichting kunt aanzetten, uitzetten en dimmen. Ook kunt u hier de juiste lichtkleur uitkiezen, waarbij u de keuze heeft uit 50.000 verschillende wittinten en meer dan 16 miljoen andere kleuren. Zo kleurt u uw woonruimte altijd op de juiste manier. Kies bijvoorbeeld voor sfeervol warm wit licht, helder koud wit licht of een gezellige kleur. Het licht is zo geschikt voor diverse situaties, bijvoorbeeld voor tijdens het studeren én voor feestjes.

In de app kunt u verder ook timers instellen. Gebruikt u de bridge? Dan kunt u ook tijdschema's instellen die nóg geavanceerder zijn. Zo kunt u bepalen dat het licht elke dag in de avond moet gaan branden. Dit verhoogt uw gemak als u thuis bent en verbetert beveiliging van uw huis als u op vakantie bent. De bridge zorgt er ook voor dat de lamp toegevoegd wordt aan uw ZigBee-netwerk, waarna hij kan samenwerken met allerlei andere slimme apparaten. Tot slot kunt u de lamp ook op afstand bedienen dankzij de hub.

Wilt u de lamp besturen zónder gebruik te maken van de app? Maak dan gebruik van Amazon Alexa of Google Assistant, en u kunt de lamp besturen met behulp van spraakopdrachten.

Let op: Als u de lichtbron gaat vervangen raden we u aan om een lichtbron te gebruiken met een maximaal vermogen van 6W.