123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Argenta opbouwspot wit | White en Color Ambiance | 3 spots

€ 259,99 Philips HUE adviesprijs
€ 231,50 (€ 191,32 Exclusief 21% BTW)
U bespaart € 28,49
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Verlicht ook grotere ruimtes in uw woning op een slimme manier met deze opbouwspot van Philips Hue, die uit drie verschillende lichtbronnen bestaat, drie kantelbare 5.7W led spots bevat en een zeer stevige behuizing heeft. De lamp is met een app op uw telefoon of tablet te besturen. Zet de spots met een paar vingerklikken aan of uit, dim de verlichting of kies de juiste lichtkleur. Ook kunt u timers gebruiken om de lamp te automatiseren. Verhoog zo uw gemak én zorg dat de lamp altijd bij de sfeer van het moment past.

Voor het verbinden van de lamp aan de app kunt u zowel het Bluetooth-protocol als het ZigBee-protocol gebruiken. Voor die tweede optie heeft u wel een Philips Hue-bridge nodig.

Meer informatie over dit product

   Klik hier voor meer informatie over het Philips Hue protocol Zigbee en Bluetooth (mét en zonder bridge).
Specificaties
Merk: Philips Branduren: 15.000 uur
Lichtopbrengst: 1050 lumen info Afmetingen: 48 x 8,9 x 12,7 cm (lxbxh)
Protocol: Bluetooth, Zigbee info Beschermingsniveau: IP20 info
Kleurtemperatuur: RGB + 2200-6500 K info Klasse: I
Fitting: GU10 info Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Opbouwspot Aantal lampjes: 3
Dimbaar: Ja, via app info Design: Modern
Voltage: 220-240 V Energielabel tot 2021: A+ info
Kleur: White en Color Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Lamp inbegrepen: Ja
Protocol
Lichtkleur

Hoe werkt het?
 

Deze slimme opbouwspot is dus aan de app te verbinden met behulp van het Bluetooth-protocol. Wilt u meer slimme opties? Dan raden we het gebruik van de Philips Hue-bridge aan, waarmee u de lamp ook toevoegt aan uw ZigBee-netwerk. Zo kan de lamp samenwerken met andere slimme apparaten binnen dit netwerk, kunt u hem op afstand bedienen, kunt u handige tijdschema's instellen en kunt u allerlei lichtscènes creëren. 

Wanneer u de lamp aan de app verbindt met behulp van Bluetooth kunt u hem met uw telefoon of tablet wel aanzetten, uitzetten, dimmen, personaliseren en timers gebruiken; dit alles wanneer u zich in een straal van tien meter bevindt. Personaliseren doet u door te kiezen uit een groot aantal wittinten en andere lichtkleuren. Uit meer dan 16 miljoen opties vindt u altijd wel dé perfecte lichtkleur. Kies tijdens sfeervolle momenten voor warmere verlichting en op andere momenten voor koudere verlichting. Tijdens een feestje kunt u aan de slag gaan met de verschillende kleuren, zoals rood, groen, geel, paars of blauw. In de app kunt u overigens ook altijd kiezen voor een van de vier vooraf ingestelde lichtscènes én kunt u diverse timers instellen.

Wilt u lamp besturen met uw stem? Dat kan, mits u een voice assistant (Amazon Alexa of Google Assistant) bezit. Het gebruik van de app is dan eigenlijk niet nodig.

Let op: Als u de lichtbron gaat vervangen raden we u aan om een lichtbron te gebruiken met een maximaal vermogen van 6W.