123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme sensoren

De goedkoopste slimme sensoren bij 123led

Bestel goedkoop verschillende slimme sensoren om uw woning op een eenvoudige en voordelige manier veilig te maken. Bij ons vindt u slimme raamsensoren en slimme deursensoren, slimme bewegingssensoren, slimme watersensoren, en slimme temperatuursensoren. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Registreer beweging met een sensor

Om uw huis beter te beveiligen kunt u op onze webshop meerdere soorten slimme sensoren kopen. Zo verkopen wij voorbeeld een slimme watersensor, zodat eventuele wateroverlast (vroegtijdig) wordt gedetecteerd en een slimme raam/deursensor, zodat u een melding krijgt wanneer er een bepaalde raam of deur opengaat. Hiernaast verkopen we ook nog andere soorten sensoren. Lees hieronder meer over slimme sensoren en de sensoren in ons assortiment of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Wat is een slimme sensor?

Een slimme sensor is een geavanceerde en gevoelige sensor die u op afstand kan waarschuwen. Wat een sensor waarneemt hangt af van het soort sensor, maar ze zijn er allemaal om uw woning veiliger te maken. Daarnaast zijn er sensoren die behalve uw veiligheid ook uw comfort vergroten.

Soorten slimme sensoren: ons assortiment

Om u een idee te geven wat er met de verschillende slimme sensoren mogelijk is hebben wij een overzicht gemaakt. Wilt u een uitgebreidere beschrijving? Dan raden wij u aan om bij de specifieke groepen sensoren te kijken.
  • Slimme raam/deursensor: deze sensoren registreren het openen en sluiten van uw ramen of uw deuren. Een aantal van deze sensoren zijn gevoelig genoeg om trillingen en kleine bewegingen waar te nemen, zodat u bijvoorbeeld weet wanneer er een poging wordt gedaan om uw deur te forceren of dat er nog een raam openstaat. Tevens zijn er slimme raamsensoren en slimme deursensoren die de temperatuur meten, waardoor deze uitstekend te combineren zijn met een slimme thermostaat of een slimme radiatorknop.
  • Slimme bewegingssensor: een bewegingssensor registreert, zoals de naam doet vermoeden, beweging. Er zijn slimme bewegingssensoren die te combineren zijn met slimme verlichting, zodat deze aan- en weer uitschakelen wanneer u langs loopt. Daarnaast zijn er bewegingssensoren voor het beveiligen van uw woning.
  • Slimme watersensor: de slimme watersensor heeft een belangrijke taak, namelijk het registeren van wateroverlast. Hier moet u niet alleen denken aan overstroming, maar ook aan lekkages, die soms lastig te vinden zijn maar veel schade kunnen veroorzaken.
  • Slimme temperatuursensor: ook de temperatuursensoren zijn er niet alleen voor uw veiligheid, maar ook voor uw wooncomfort. Zo zijn er slimme temperatuursensoren die een onderdeel vormen van of een toevoeging zijn aan een slimme rookmelder. Deze hebben een niet te verwaarlozen functie om u te waarschuwen bij een felle temperatuurstijging. Daarnaast zijn er temperatuursensoren die exacte informatie doorgeven aan uw slimme thermostaat of slimme radiatorknop, waardoor deze beter werken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een slimme sensor?

Een slimme sensor werkt bijna hetzelfde als een reguliere sensor, alleen kan een slimme sensor bepaalde dingen waarnemen/detecteren en daar direct een melding van sturen naar uw smartphone. Ook kunt u in veel gevallen via uw smartphone de sensor bedienen.

Wat voor soort slimme sensoren zijn er?

U vindt bij ons verschillende soorten slimme sensoren, namelijk slimme raam/deursensoren, bewegingssensoren, watersensoren en slimme temperatuursensoren. Bestel vandaag nog een slimme sensor en ontvang deze morgen al in huis.

Waar koop ik slimme sensoren?

Slimme sensoren koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u diverse slimme sensoren, zoals water-, bewegings-, temperatuur- en raam/deursensoren. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.