123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Tile Mate Essential 2022 | Bluetooth tracker | Zwart | 4 stuks

€ 69,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 57,81 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
In dit Essentials pakket van Tile zitten vier bluetooth trackers: twee keer de Tile Mate, een Tile Slim en een Tile Sticker. Met deze Tile bluetooth trackers kunt u gemakkelijk uw eigendommen terugvinden. De Tile Mate kan een sleutelbos of andere item bevestigd worden, de Tile Slim kan eenvoudig in een portemonnee of telefoonhoes gestoken worden, en de Tile Sticker kan op een item met egaal oppervlak bevestigd worden, zoals een smartphone of tablet.

Deze producten werken allemaal volgens hetzelfde principe: de locatie van beide bluetooth trackers wordt bijgehouden door de Tile-app (voor iOS en Android) op uw smartphone. Ook kan dit in omgekeerde richting worden gebruikt; u kunt door de knop op de Tile bluetooth tracker in te drukken uw smartphone ‘bellen’, zodat u deze kunt vinden.

De app houdt tevens bij wat de laatste bekende locatie is van de Tile, zodat u weet waar u het item voor het laatst in uw bezit heeft gehad. En is het niet mogelijk het item te vinden? Dan kunnen andere Tile gebruikers uw helpen; wanneer zij met een smartphone met daarop de Tile-app in de buurt komen van uw Tile bluetooth tracker, wordt de locatie anoniem geüpdatet.

De Tile Mate heeft een bereik van 76 meter, is volledig waterdicht (IP67), en is voorzien van een niet vervangbare batterij met een levensduur van circa 3 jaar. De Tile Slim is ook volledig waterdicht en heeft hetzelfde bereik. De Tile Sticker is tevens waterdicht maar heeft een minder groot bereik van 45 meter.
Specificaties
Merk: Tile Gebruik: Binnen/buiten
Protocol: Bluetooth 4.0 info Serie: Mate Essential 2022
Kleur: Zwart Aantal: 4
Type: Tracker Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Beschermingsniveau: IP67 info