123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Calex Flexibel Filament Series

Filament-lampen van Calex

Calex Flex Filament

In deze collectie van Calex vindt u led-lampen met, zoals de naam het al zegt, flexibel filament. Dit betekent dat de gloeidraden op bijzondere wijze in de lamp gestopt zijn. Doordat deze gloeidraden zichtbaar zijn zien de lampen er zeer uniek uit. Bovendien hebben ze een titanium of gouden afwerking, waardoor ze er nog specialer uitzien. Deze lampen mogen dus gezien worden! 

De lampen verspreiden een warm-witte lichtkleur die dus niet beïnvloed wordt door de speciale coating. Met dit sfeervolle licht wordt elke kamer gezelliger. Bij 123led.nl kunt u deze lampen van Calex vinden in diverse designs met een E27- of E14-fitting.

Calex accessoires

De led-lampen van de Calex Flexible Filament-collectie met een E27-fitting kunt u combineren met verschillende lamphouders van dit merk. Zo kunt u gaan voor een snoerpendel, waarmee de lampen aan het plafond kunnen worden gehangen. Een speels effect ontstaat dan wanneer u verschillende lampen van de collectie tezamen ophangt.

Ook lampvoeten zijn een optie. Hiermee kunt u de verlichting plaatsen op een tafel of kast. De lampen van Calex komen door hun unieke design namelijk het mooist tot hun recht in een open armatuur. Met het Calex-toebehoren geeft u uw led-verlichting dus altijd een persoonlijke touch.

Dimsysteem van Calex

Het Smart Home-systeem van Calex maakt het mogelijk om lekker vanaf de bank de led-verlichting te bedienen en te dimmen. Met dit systeem kunt u iedere lamp apart aansturen, maar ook meerdere lampen in één groep zetten en ze op die manier tegelijk bedienen. De afstandsbediening is dan de basis van het dimsysteem en werkt samen met een stopcontact- of inbouwschakelaar.

De mogelijkheid om de lampen te dimmen zorgt ervoor dat u in elke situatie en op elk moment de perfecte sfeer kunt creëren. Alle lampen uit de Calex Flexible Filament-serie zijn dan ook dimbaar.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Heeft u vragen over de led lampen van Calex of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.