123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstster op batterij

Kerstster op batterij kopen?

Op deze pagina koopt u een hangende of staande kerstster op batterij om uw huis mee te decoreren tijdens de kerstperiode. De producten zijn voorzien van energiezuinige led verlichting, zijn gemaakt van stevige, betrouwbare materialen en bestelt u in onze webshop altijd voor de beste prijs. Op zoek naar andere kerststerren met verlichting? In ons assortiment vindt u nog veel meer.


Bestel een kerstster op batterij online

Versier uw woning tijdens de feestdagen met een kerstster op batterij. Doordat ze werken op een batterij kunt u de hangende of staande kerststerren overal plaatsen waar u maar wilt. Bekijk ons ruime assortiment en bestel de producten bij ons voor de beste prijs.

Kenmerken van kerststerren op batterij

Kerststerren op batterij zijn bij ons beschikbaar in twee verschillende varianten: hangende kerststerren en staande kerststerren. Zo kunt u met onze producten niet alleen tafels, kasten en andere meubelstukken versieren, maar ook ramen, deuren en wanden verlichten. De producten zijn allemaal gemaakt van stevig materiaal en zijn beschikbaar in een zilveren en koperen kleur. De staande kerststerren zijn voorzien van een stevige metalen voet, waardoor deze overal stabiel blijven staan, en de hangende kerststerren kunnen worden opgehangen met een ringetje aan de bovenzijde van het frame.

 

Zowel de staande als de hangende kerststerren zijn daarnaast al voorzien van leds. De led lampjes die om het frame gewikkeld zijn vormen een energiezuinige en duurzame vorm van verlichting, gaan extra lang mee en stralen licht uit in een warm witte lichtkleur. Dit soort verlichting wordt over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd en is vergelijkbaar met de kleur van kaarslicht. Hierdoor ontstaat er een uniek lichteffect dat perfect past bij de feestdagen.

Verlichting op batterij: wat zijn de voordelen?

Deze kerststerren werken dus op een batterij, wat inhoudt dat u voor het gebruik geen stopcontact nodig heeft én geen last heeft van lange draden die in de weg liggen. De producten zijn alleen voorzien van een aanloopsnoer van één meter dat makkelijk weg te werken is. Hierdoor kunt u de kerstdecoraties overal neerzetten waar u maar wilt, zonder dat u rekening hoeft te houden met de vraag of er een stroomvoorziening in de buurt is. Dit maakt het eenvoudiger om de lampjes te plaatsen in uw woning. Op 123led.nl bestelt u altijd de batterijen die u nodig heeft voor het gebruik van deze producten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik een kerstster op?

Een kerstster hang u het makkelijkst op met een kerstversieringshaak. Om de ster als raam of deurdecoratie op te hangen gebruikt u het best een zuignaphaak. Om de kerstster in een boom of dergelijke op te hangen, kunt u het best gebruik maken van een tie-wrap binder.

Welke batterijen heb ik nodig voor een kerstster op batterijen?

De meeste kerststerren werken op AA batterijen. Er zijn weinig kerststerren die andere batterijen gebruiken.
 

Weet u niet welke kerstster op batterij u het beste kunt bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.