123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL buis S14s

Led S14s TL buis kopen?

Bestel voordelig en snel een led TL buislamp met een S14s fitting. Deze led TL buizen passen in smalle armaturen maar verspreiden desondanks veel licht en zijn energiezuinig.


Bestel voordelig online een led S14s TL buis

Bij ons vindt u led S14s tl buislampen van zowel Philips als van ons 123led huismerk. U heeft onder andere de keuze uit een S14s TL buis van 30 cm, 50 cm of 100 cm. Dit soort lampen worden bijvoorbeeld gebruikt voor het verlichten van keukenkastjes, maar ook voor winkels. Enkele S14s TL buislampen zijn dimbaar en een paar niet. We helpen u hieronder graag met het kiezen van de juiste S14s TL buislamp voor u.

De juiste TL buis S14s kiezen

Er zijn meerdere aspecten om rekening mee te houden wanneer u een TL buis S14s koopt. Om erachter te komen welke bij u past dient u te letten op de kleurtemperatuur (K), aantal wattage en lumen, de afmeting en of de TL buis dimbaar is of niet.

 

In ons assortiment vindt u verschillende led S14s TL buislampen. Alle S14s TL buislampen hebben een kleurtemperatuur van 2700K, wat betekent dat ze warm wit licht verspreiden. Daarnaast beschikken onze TL buis S14s lampen over wattages van 2,2W tot 17W . Hoe meer Watt een S14S TL buis heeft, hoe meer energie per seconde de buislamp nodig heeft om zijn werk te doen.

 

Verder is het goed om te kijken naar de hoeveelheid lumen een TL buislamp heeft. Lumen is de maat voor de totale hoeveelheid zichtbaar licht die een lichtbron uitstraalt. Bij ons heeft u de keuze uit 250, 320, 375, 550 en 1150 lumen. Over het algemeen is 300 tot 400 lumen voldoende per vierkante meter voor sfeervol licht. Maar voor meer functionele verlichting voor bijvoorbeeld een werkkamer of keuken, heeft u zo’n 500 tot 800 lumen nodig per vierkante meter.

 

Daarnaast is het belangrijk dat u de juiste afmeting kiest. Wij bieden S14s TL buislampen aan van 30 cm, 50 cm en 100 cm.

 

Het kan ook goed zijn om te kijken naar de hoeveelheid branduren en aan- en uitschakelingen. Wilt u voor een langere periode geen omkijken hebben naar de S14s TL buis? Dan kunt u kiezen voor een TL buislamp met 30.000 branduren. Dit is het hoogste aantal branduren in ons assortiment. U kunt ook kiezen voor de tweede mogelijkheid en dat is 20.000 branduren. Wat betreft aan- en uitschakelingen kunt u kiezen uit 20.000 of 50.000 aan- en uitschakelingen.

Voordelen led TL buis S14s

Er zijn een hoop voordelen van het hebben van een S14s fitting led TL buis. Allereerst is de opstarttijd van de lamp maar 0,5 seconden. Hierdoor heeft u vrijwel direct ligt op het moment dat u de lamp inschakelt .

 

Verder zijn deze led buislampen duurzaam. Hierdoor bent u zeker van een lagere energierekening.

 

Enkele andere voordelen zijn:

  • De verlichting is comfortabeler voor de ogen door de warm witte kleur
  • Deze led TL buislampen hebben een langere levensduur
  • Door het ontwerp heeft u geen last van schaduwen
  • Diffuse lichtverspreiding

Led S14s TL buis toepassingen

De led S14s TL buis worden voor een groot aantal toepassingen gebruikt. Om een goed beeld hiervan te geven, hebben we hieronder een aantal plekken voor u opgeschreven waar u deze buislampen kunt gebruiken.

  • Winkels
  • Bergingen
  • Parkeergarages
  • Industriële omgevingen
  • Voor het verlichten van keukenkastjes

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Heeft de led TL buis S14s een starter nodig?

Nee. Bij alle led TL buislampen zijn zowel de ballast als starter niet meer nodig. Hierdoor kunt u de led TL buis S14s direct aansluiten en gebruik van maken.

Is de led S14s TL buis zuiniger dan conventionele TL buislampen?

De led S14s TL buislamp is zuiniger dan de niet led TL buislampen. Led TL buizen in het algemeen verbruiken tot ruim 50% minder energie dan conventionele TL buislampen. De meest gebruikte TL buis van 150cm bijvoorbeeld heeft een vermogen van 58W terwijl de led variant slechts 23W nodig heeft om hetzelfde licht te genereren.


Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment S14s led TL buislampen of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.