123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Shelly

De slimme apparaten van Shelly voordelig kopen

Bestel op deze pagina één van de slimme apparaten van Shelly. Hiermee maakt u uw huis smart en kunt u alles bedienen vanaf uw smartphone. Van sensoren tot bedieningspanelen, u vindt het hier allemaal. Als u vandaag besteld, ontvangt u het morgen al in huis.


1 - 24 van 79

Koop de slimme apparaten van Shelly zeer goedkoop

In ons assortiment vindt u divers slimme apparaten van Shelly. Hiermee maakt u uw huis op een eenvoudig manier smart. Dankzij het brede aanbod zit er gegarandeerd een artikel bij die een handige toevoeging kan zijn aan uw huis. Lees hieronder meer over Shelly of bestel hierboven direct alles dat u nodig heeft.

De voordelen van Shelly

Het gebruiken van de slimme producten van Shelly heeft zijn voordelen, namelijk:

 Besturing is mogelijk met de app en spraakbesturing.
 Breed aanbod.
 Werkt met wifi, dus geen hub nodig.

Shelly: ons assortiment

In ons assortiment vindt u een hoop slimme Shelly producten. Hieronder een greep uit ons assortiment:

  • Led module: de compacte modules van Shelly werkt u eenvoudig weg achter een wandschakelaar of stekkerdoos. Vervolgens kunt u met deze module schema’s instellen, lichtkleuren aanpassen en het verbruik monitoren. Elke module heeft unieke eigenschappen en verschillen in de hoeveelheid apparaten die u hierop kunt aansluiten.
  • Dimmer: met deze slimme dimmer dimt u lampen met uw smartphone of spraakbesturing. 
  • Stekker: met deze stekkers maakt u niet alleen niet-slimme apparaten slim, u kunt hiermee ook zien hoeveel energie de apparaten verbruiken. Dit wordt laten zien met behulp van de led lampjes in de stekker, maar kunt u ook terugzien in de Shelly app. In de app kunt u de stekker ook bedienen.
  • Rookmelder: met deze rookmelder krijgt u niet alleen een geluids- en lichtsignaal, maar kunt u ook meldingen op uw app ontvangen. Met deze rookmelder verhoogt u de veiligheid in uw huis.
  • Sensoren: in ons assortiment vindt u een hoop verschillende sensoren, zoals temperatuur-, deur- en bewegingssensoren. Dankzij de sensoren weet u altijd wat er gebeurt in uw huis en kunt u andere apparaten hieraan koppelen die geactiveerd kunnen worden bij bepaalde registraties door de sensor.
  • Afstandsbediening: met de afstandsbediening bedient u diverse apparaten op verschillende plekken. Dankzij het kleine formaat en de hanger kunt u deze overal eenvoudig mee naartoe nemen.
  • Bedieningspaneel: met dit paneel weet u altijd wat de slimme apparaten in uw huis registreren. Het paneel kunt u koppelen aan slimme apparaten en het internet om altijd op de hoogte te zijn van de tijd, verbruik en meer. U kunt met het paneel ook apparaten in uw huis bedienen.

Shelly apparaten bedienen

De apparaten van Shelly kunt u bedienen met de Shelly smart control-app. Deze app werkt net behulp van wifi. De app maakt het mogelijk om schema’s in te stellen, scènes te maken, uw apparaten te monitoren en te besturen. Bovendien stuurt de app notificaties als dit nodig is, denk bijvoorbeeld aan rook die opgemerkt wordt door uw slimme rookmelder of de bewegingssensor die beweging registreert. Zo weet u ook wat er thuis gebeurt, ook als u niet thuis bent. Dat is pas veilig wonen.
 

Shelly en spraakbesturing

De apparaten van Shelly kunt u ook koppelen aan uw Alexa, Google Home en Siri. Zo kunt u de gekoppelde apparaten ook bedienen met behulp van spraakbesturing. U hoeft dan alleen te vermelden wat u wilt dat er gebeurt en uw spraakbesturingssysteem zal dit doorvoeren. Op deze manier hoeft u niet eens uw telefoon erbij te pakken.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke app moet ik gebruiken voor Shelly?

Voor het besturen van Shelly smart home apparaten heeft u de Shelly smart control-app nodig. Deze kunt u vinden in de Google Play Store en de Apple Store. Deze app is gratis.

Wat is een Shelly plug?

De Shelly plug is een stekker met eigen stekker-input die u in het stopcontact steekt en zo uw stopcontact slim maakt. Het apparaat dat u in de slimme plug steekt, kunt u vervolgens bedienen en monitoren met de Shelly smart control-app.

Werkt Shelly met Google Home?

Shelly apparaten kunnen samenwerken met Google Home. Hiervoor moeten uw apparaten wel verbonden worden met Shelly Cloud.

Waar koop ik Shelly producten?

Op 123led.nl koopt u voordelig de slimme apparaten van Shelly. U vindt de artikelen hier met de laagsteprijsgarantie. En als u vandaag besteld, ontvangt u het product morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over de slimme apparaten van Shelly? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.