123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led TL buis 150 cm G13/T8

Led T8 TL buis van 150 cm kopen?

Bestel voordelig een led TL buis voor in een TL armatuur. Op deze pagina vindt u 150 cm led TL buizen met G13 fitting, ook wel bekend als T8. Ook kunt u op deze pagina een geschikte starter bestellen. Filter op merk, kleurtemperatuur, lichtopbrengst, lichtkleur en het aantal lumen per watt om snel en eenvoudig een led Tl buis te vinden die aan uw wensen voldoet.

 

1 - 24 van 31

Bestel voordelig een G13/T8 led TL buis van 150 cm

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan led TL buizen met een G13/T8 fitting. Wij verkopen onder andere led TL buizen van ons 123led-huismerk en van Philips. Lees hieronder meer over led TL buizen met een G13 fitting of bestel hierboven direct de juiste led TL buis voor u.

Voordelen G13/T8 led TL buis

Het hebben van een led TL buis met G13/T8 fitting brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst vallen energiekosten tot wel 70% lager uit. Hierdoor bespaart u op lange termijn een hoop geld. Een paar andere voordelen zijn:

  • De levensduur van led TL buizen is langer. Zo hebben de led TL buizen in ons assortiment een levensduur van maar liefst 25.000, 50.000 en 75.000 branduren.
  • Deze led TL buizen zijn duurzamer en milieuvriendelijker. Led TL buizen bevatten namelijk geen giftige stoffen zoals kwik.
  • Een led TL buis is een efficiënte lamp, omdat er beter gebruik wordt gemaakt van de schijnrichting van het licht. Het licht schijnt bij een TL buis naar beneden en naar de zijkanten. Hierdoor worden ruimtes goed en duidelijk verlicht.

Al met al is het kiezen voor led TL buizen een stuk voordeliger voor u. Bestel daarom snel hierboven een led TL buis met G13 fitting.

G13/T8 led TL buis frequenties

In ons assortiment G13/T8 led TL buizen vindt u TL buizen met verschillende soorten frequenties. Van het merk Philips. Om er zeker van te zijn welke lamp voor u geschikt is, leggen wij hieronder de verschillende frequenties uit.

G13/T8 led TL buis Hoog Frequent

Allereerst vindt u in ons assortiment led TL buizen die Hoog Frequent (HF) zijn. Wat houdt HF precies in? Hoog Frequentie led TL buizen zijn led verlichting met een ingebouwde starter. Een HF led TL buis kenmerkt zich door een elektronisch voorschakelapparaat (VSA).

G13/T8 led TL buis Ultra Efficient

Verder vindt u in ons assortiment ook led TL buizen die Ultra Efficient (UE) zijn. Dit zijn led TL buizen die de hoogst mogelijke lichtopbrengst hebben, gecombineerd met een zeer hoge Lumen/Watt verhouding en een langere levensduur. Oftewel, dit zijn led TL buizen waarmee u op lange termijn een hoop geld bespaard.

G13/T8 led TL buis Ultra Output

De Ultra Output (UO) led TL buizen kenmerken zich door de hoge lichtopbrengst. Deze buizen geven dus meer licht dan normale TL buizen. Daarom zijn dit soort led TL buizen geschikt voor ruimtes die meer licht nodig hebben of wanneer u een lamp hoger dan 4 meter plaatst.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een led TL buis met een G13 fitting?

Een G13 fitting is een verlichting met pinnen die 13 mm uit elkaar staan. Een G13 fitting TL buis staat ook wel bekend als een T8 buis. Een T8 buis heeft een diameter van 28 mm.

Wat zijn de voordelen van een G13/T8 led TL buis?

Dit soort led TL buizen brengen meerdere voordelen met zich mee, zoals de langere levensduur. Dit, in combinatie met het feit dat de energiekosten van deze TL buizen lager uitvallen, zorgt ervoor dat u op lange termijn geld bespaard.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment G13/T8 led TL buizen? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.