123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme wandlamp

De goedkoopste slimme wandlampen kopen bij 123led

Bestel goedkoop slimme wandlampen. Op deze pagina vindt u een grote hoeveelheid slimme wandlampen voor buitengebruik, die u bedient met behulp van uw tablet of telefoon. Deze zijn te bedienen via bluetooth, wifi of Zigbee. Filter op merk, kleurtemperatuur, lichtopbrengst en kleur van de armatuur om een variant te vinden die bij uw voor- of achtertuin past. Vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 24 van 24

Goedkoop slimme wandlampen bestellen

Op deze pagina vindt u verschillende slimme wandlampen voor buiten van merken zoals Philips, Calex en Hombli. Deze wandlampen kunnen bediend worden via een app en werken op bluetooth, wifi of Zigbee. Let wel op, bij sommige van deze smart lampen heeft u een bridge of gateway nodig. Dit staat echter in de productomschrijving omschreven. Lees hieronder meer over onze slimme wandlampen of bestel hierboven direct de lamp waar u naar op zoek bent.

De juiste slimme wandlamp vinden

Wij bieden een ruim assortiment slimme wandlampen aan. Het kan daardoor misschien lastig zijn om de juiste wandlamp te vinden. Vandaar dat wij bovenaan deze pagina filters hebben neergezet, zodat u snel en eenvoudig een slimme wandlamp vindt die echt bij u past. Hieronder zullen we de filters voor u toelichten:

  • Lichtopbrengst: de lichtopbrengst is de hoeveelheid licht die een lamp produceert in alle richtingen bij elkaar. Dit wordt uitgedrukt in lumen. In ons uitgebreide assortiment kunt u kiezen voor slimme wandlampen vanaf 250 lumen tot 2300 lumen.
  • Kleurtemperatuur: de kleurtemperatuur staat ook wel bekend als de lichtkleur, oftewel de kleur van het licht dat wordt verspreid door de slimme wandlamp. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin (K). U kunt bij ons kiezen voor slimme wandlampen met een kleurtemperatuur van 2700K (warm wit licht), RGB + 2000K (flame wit) – 6500K (koud wit) of RGB + 2700K – 6500K. Met RGB-licht heeft u keuze uit 16 miljoen verschillende instelbare kleuren. Zo heeft u voor elke situatie en ambiance de juiste kleur verlichting.
  • Merk: met deze filter kunt u specifiek kiezen voor een merk wandlamp. Dit is handig voor als u bijvoorbeeld van hetzelfde merk al slimme verlichting heeft, waardoor ze met elkaar kunnen samenwerken. U kunt hier kiezen uit Calex, Hombli of Philips Hue.
  • Kleur: met de filter kleur gaat u eenvoudig en snel op zoek naar een slimme wandlamp die echt bij u en uw huis of tuin past. U kunt hier kiezen uit een slimme lamp in de kleur antraciet, grijs, inox, RVS, wit of zwart.

Slimme wandlamp buiten gebruiken

Alle slimme wandlampen op deze pagina kunnen buiten gebruikt worden. Dat komt omdat deze een hoog beschermingsniveau hebben. Zo vindt u onder andere lampen met een IP44-beschermingsniveau. Lampen met dit niveau zijn beschermd tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek. Ook komt u op deze pagina producten tegen met een IP54-classificatie. Dit betekent dat deze lampen stofvrij zijn en beschermd zijn tegen stof en opspattend water vanuit elke hoek.

Slimme wandlamp bedienen

De slimme wandlampen in ons assortiment kunt u bedienen via de app van het bijbehorende merk. Van Philips heeft u de Philips Hue app nodig, voor de Hombli lampen de Hombli-app en voor de Calex wandlampen de Calex-app. Let wel op dat voor de Philips Hue verlichting u een Philips Hue-bridge nodig heeft. Voor het bedienen van de Calex lampen dient u een Calex Gateway te hebben.

 

Daarna kunt u de slimme wandlampen eenvoudig bedienen via de app. U kunt hier ervoor kiezen om de verlichting aan of uit te zetten, maar ook kunt u de verlichting dimmen, automatiseren en personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld schema’s instellen, zodat de slimme wandlampen op een vast tijdstip aanspringen. Ook kunt u bij sommige lampen zelf instellen wat voor wit licht u wilt (warm wit tot koud wit licht) of u kunt kiezen uit een van de 16 miljoen RGB verlichtingskleuren.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kost een slimme wandlamp?

De slimme wandlampen in ons assortiment hebben uiteenlopende prijzen. Ze beginnen bij een prijs van €29,95 en dit loopt op tot €177,95. Bij ons vindt u de goedkoopste slimme wandlampen. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Hoe werkt een slimme wandlamp?

Een slimme wandlamp dient u te verbinden met de app van het merk van de lamp. De lampen werken vaak via Zigbee, bluetooth of wifi. Bij sommige wandlampen dient u nog een gateway of bridge aan te schaffen om ze te verbinden met de app. Vervolgens kunt u via de app lampen aan- of uitschakelen, dimmen, personaliseren of schema’s instellen.

Wat is er nodig voor slimme wandlampen?

Dit ligt aan de slimme wandlamp zelf. In sommige gevallen heeft u alleen een stabiele wifi of bluetooth verbinding nodig, in andere gevallen dient u nog een aparte bridge of gateway te kopen. Dit staat echter wel in de productomschrijving beschreven als dit het geval is.
 

Heeft u nog vragen over de slimme wandlampen in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.