123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Dakgootverlichting

Dakgootverlichting kopen?

Versier uw huis tijdens de feestdagen met de dakgootverlichting van 123led.nl. De snoeren bestaan uit verschillende strengen met led lampjes die in halve cirkels naar beneden vallen, waardoor er een uniek lichteffect ontstaat op de buitenwand. Bovendien zijn ze stevig en bestand tegen diverse weeromstandigheden. Ook ijspegelverlichting is zeer geschikt voor het verlichten van uw dakgoot en het decoreren van uw tuin tijdens de feestdagen.


Konstsmide Dakgootverlichting 5,4 meter | extra warm wit | 96 lampjes | Konstsmide  LKO00534
vergroten
Omschrijving Maak het buiten gezellig tijdens de feestdagen en versier uw dakgoot met dit lichtsnoer van Konstsmide. De led-verlichting is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het witte aanloopsnoer is 10 meter lang, dit geeft u genoeg ruimte vanaf het stopcontact.

Op de lichtstreng zitten 96 lampjes die extra warm wit licht geven. De led-lampjes zitten ieder 45 cm van elkaar af. Ter bevestiging hebben wij een uitgebreid assortiment kersthaakjes!

Let op: De kerstverlichting is geschikt voor buiten (IP44) maar zorg ervoor dat u adapters, stopcontacten en stekkerdozen buiten goed afschermt. Water en elektriciteit gaan niet goed samen.
Specificaties
Merk: Konstsmide Aanloopsnoer: 10 m
Beschermingsniveau: IP44 Verlichte lengte: 5.4 m
Adapter inbegrepen: Ja Totale lengte: 15.4 m
Afstand leds: 45 cm Aantal lampjes: 96
Kleur kabel: Wit Lamp inbegrepen: Ja
Gebruik: Binnen/buiten Adapter inbegrepen: ja
Adapter: IP 44 Nummer: 2748-802
Kleur: Wit
Sfeerimpressie
Kerst lichtsnoer 5.4 meter led amber licht
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Konstsmide Dakgootverlichting 5,4 meter | warm wit | 96 lampjes | Konstsmide  LKO00532
vergroten
Omschrijving Dit lichtsnoer van Konstsmide is ideaal voor lichtdecoratie aan uw muur of dakgoot. Maak het buiten gezellig tijdens de feestdagen. De led-verlichting van 5.4 meter lang is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het witte aanloopsnoer is 10 meter lang, dit geeft u genoeg ruimte vanaf het stopcontact.

Op de lichtstreng zitten 96 lampjes die warm wit licht geven. De led-lampjes zitten ieder 45 cm van elkaar af. Ter bevestiging hebben wij een uitgebreid assortiment kersthaakjes!

Let op: De kerstverlichting is geschikt voor buiten (IP44) maar zorg ervoor dat u adapters, stopcontacten en stekkerdozen buiten goed afschermt. Water en elektriciteit gaan niet goed samen.
Specificaties
Merk: Konstsmide Kleur: Wit
Voltage: 220-240 V Schakelaar: Nee
Beschermingsniveau: IP44 Aanloopsnoer: 10 m
Adapter inbegrepen: Ja Verlichte lengte: 5.4 m
Afstand leds: 45 cm Totale lengte: 15.4 m
Kleur kabel: Wit Aantal lampjes: 96
Gebruik: Binnen/buiten Lamp inbegrepen: Ja
Adapter: IP 44 Nummer: 2748-102
Sfeerimpressie
Kerst lichtsnoer 5.4 meter led warm wit licht
vergroten
€ 29,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
Konstsmide Dakgootverlichting 11,25 meter | extra warm wit | 200 lampjes | Konstsmide  LKO00533
vergroten
Omschrijving Dit led-verlichtingsnoer van Konstsmide is geschikt voor zowel binnen als buiten. Maak het buiten gezellig tijdens de feestdagen en versier uw dakgoot.

Op de lichtstreng zitten 200 lampjes die extra warm wit licht geven. De led-lampjes zitten ieder 45 cm van elkaar af. Het witte aanloopsnoer is 10 meter lang, dit geeft u genoeg ruimte vanaf het stopcontact. Ter bevestiging hebben wij een uitgebreid assortiment kersthaakjes!

Let op: De kerstverlichting is geschikt voor buiten (IP44) maar zorg ervoor dat u adapters, stopcontacten en stekkerdozen buiten goed afschermt. Water en elektriciteit gaan niet goed samen.
Specificaties
Merk: Konstsmide Kleur: Wit
Voltage: 220-240 V Schakelaar: Nee
Beschermingsniveau: IP44 Aanloopsnoer: 10 m
Adapter inbegrepen: Ja Verlichte lengte: 11.25 m
Afstand leds: 45 cm Totale lengte: 21.25 m
Kleur kabel: Wit Aantal lampjes: 200
Gebruik: Binnen/buiten Lamp inbegrepen: Ja
Adapter: IP 44 Nummer: 2738-802
Sfeerimpressie
Kerst lichtsnoer 11.25 meter led amber licht
vergroten
€ 56,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 46,69 Exclusief 21% BTW )

Bestel dakgootverlichting op 123led.nl

Met dakgootverlichting van 123led.nl kunt u uw dakgoot versieren om zo uw voor- of achtertuin klaar te maken voor de kerst. Wij verkopen een aantal verschillende uitvoeringen, die van elkaar verschillen op het gebied van kleurtemperatuur en aantal lampjes. Bestel de producten bij ons voor de beste prijs.

Dakgootverlichting: wat is het?

Dakgootverlichting van Konstsmide is geschikt voor het versieren van de dakgoot. De verlichting bestaat uit een lang snoer met daaraan verschillende lichtstrengen met energiezuinige led lampjes. Door het lange snoer aan de dakgoot te bevestigen met kersthaakjes vallen de lampjes in halve cirkels naar beneden en creëren ze een uniek en speels lichteffect. U kunt kiezen uit dakgootverlichting van 5,4 meter en van 11,25 meter, variërend van 96 tot 200 led lampjes. Dankzij het lange aanloopsnoer van 10 meter kunt u deze verlichting bovendien met veel vrijheid ophangen, omdat het stroompunt zich op een wat grotere afstand kan bevinden.

Dakgootverlichting: welke lichtkleuren?

Op 123led.nl kunt u dakgootverlichting kopen met lampjes in een extra warm witte of een warm witte kleurtemperatuur. Hierbij geldt: hoe warmer de verlichting, hoe geler de ondertoon. Warm wit licht is te vergelijken met de kleur van een traditionele gloeilamp, terwijl extra warm wit licht qua kleur vergelijkbaar is met kaarslicht.

Weerbestendige dakgootverlichting

Dat dakgootverlichting geschikt is voor buitengebruik is zichtbaar aan de IP-classificatie, die bij elk product in de specificaties is weergegeven. Producten met een classificatie van IP44 of hoger zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw . Doordat Konstsmide een Zweeds merk is zijn de producten zeer goed bestand tegen de kou. Let er wel altijd op dat adapters, stopcontacten en stekkerdozen goed afgeschermd dienen te worden om problemen te voorkomen.

Andere kerstverlichting voor buiten kopen?

Op 123led.nl vindt u nog veel meer lampjes om uw tuin of de buitenkant van uw bedrijfspand mee te verlichten. Zo bestelt u bij ons lichtgordijnen, die ook geschikt zijn voor het verlichten van wanden (maar ook voor ramen en deuren). Dankzij de verschillende lichtstrengen met led lampjes vormt dit een rijkelijke vorm van verlichting. Ook lichtslangen bestelt u bij ons, waarmee u palen, bomen en schuttingen kunt versieren.

 

Komt u er niet helemaal uit en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.