123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

E27 (grote fitting)

Led lampen met E27 fitting bestellen?

Op deze pagina vindt u onze E27 led lampen, beschikbaar in verschillende vormen en formaten. Wij bieden de meest betrouwbare lampen voor de beste prijs. Toch op zoek naar een led lamp met een kleinere fitting? Bekijk dan onze E14 led lampen.


Snel zoeken
Uitgelichte series

Bestel E27 led lampen op 123led.nl

Veel armaturen zijn voorzien van een grote E27-fitting. Daarom bieden wij een ruim assortiment van E27 led lampen aan die in deze armaturen passen. Kies uit verschillende vormen, wattages en designs. Zo vindt u altijd de led lamp die het beste bij uw armatuur en smaak past.

Verschillende soorten E27 led lampen

E27 led lampen zijn beschikbaar in een groot aantal vormen. Het peertje wordt vaak gezien als de klassieke lampvorm en is dus het meest gebruikelijk. De led kogellamp wijkt hier qua vorm weinig van af en past daarom ook perfect in veel standaard lamparmaturen. Naast deze standaard vormen zijn er bijvoorbeeld ook led reflectorlampen op de markt. Deze hebben een meer gebundelde lichtstraal. En heeft u een open armatuur waarin de E27 lamp goed zichtbaar is? Dan is een lamp met bolvorm zeker het overwegen waard. De decoratieve bol zorgt ervoor dat uw verlichting nog meer indruk maakt.

 

Daarnaast verkopen wij led lampen met grote fitting die mat of helder glas hebben. Led lampen met een matte afwerking hebben een zacht, diffuus lichteffect, terwijl led lampen met helder glas meer licht doorlaten. Helder glas is ook gebruikelijk bij led filament lampen, omdat de gloeidraden hier goed zichtbaar zijn. Dit geeft de lampen een authentieke retro-uitstraling, alsof het gaat om een gloeilamp met echte gloeidraden; dit terwijl de nadelen van gloeidraden (bijvoorbeeld dat deze heel warm worden) niet aan de orde zijn. Ook verkopen wij kopspiegellampen, die een half spiegelende afwerking hebben, waardoor het licht maar één richting op schijnt.

 

Tot slot verkopen wij E27 led lampen ook in verschillende kleurtemperaturen: bijvoorbeeld met warm wit of koel wit licht. Dit wordt uitgedrukt in Kelvin: hoe hoger de kleurtemperatuur (K), hoe koeler het licht is. Een E27 lamp met een kleurtemperatuur van 2200K heeft zeer warme verlichting, vergelijkbaar met bijvoorbeeld een gloeilamp. Dit is minder geschikt om geconcentreerd bij te werken. Voor een kantoor kunt u daarom beter voor een hogere kleurtemperatuur kiezen, zoals 5000K of 6000K. Daarnaast kunt u gaan voor een dimbare en een niet-dimbare variant. Met een dimbare variant kunt u, mits u een dimmer in huis heeft, het licht altijd aanpassen aan het moment door het feller of minder fel te maken.

E27 led lampen: de voordelen

De led lampen met grote fitting hebben een hoop voordelen. Hieronder een overzicht:

 Energiezuinig: Onze E27 lampen zijn voorzien van led-technologie. In vergelijking met traditionele gloeilampen is deze verlichting een stuk zuiniger. Zo verbruikt één led lamp al gauw 90% minder energie dan één gloeilamp.

 Lange levensduur:  De gebruikte led-technologie zorgt er ook voor dat dit soort lampen een langere levensduur hebben. Zo gaan dit soort lampen soms wel 15 jaar mee. Dit scheelt onderhoudstijd, onderhoudskosten én aanschafkosten.

 Universeel: De meeste armaturen zijn gemaakt voor lampen met een grote fitting. De E27 led lamp past dan ook een groot aantal armaturen.

 

Naast led lampen met grote fittingen, heeft u in huis wellicht ook armaturen die andere fittingen gebruiken. Daarom kunt u bij 123led.nl ook andere lampen kopen, zoals de GU10 led spot of slimme E27 lampen.

E27 led lampen bestellen bij 123led.nl

Heeft u vragen over het kiezen van de juiste led lamp? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!