123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Binnenverlichting

Binnenverlichting bestellen?

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment binnenverlichting, bijvoorbeeld onze wandlampen, plafondlampen, tafellampen en vloerlampen. De lampen die u bij ons koopt zijn van de hoogste kwaliteit en vindt u alleen bij ons voor de beste prijs. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

Tip: Gebruik hieronder onze zoekbalk om snel uw keuze te maken.


Snel zoeken
Uitgelichte series
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Koop hier voordelig binnenverlichting en geef sfeer aan uw interieur

Binnenverlichting

Het idee dat verlichting alleen een noodzakelijk kwaad is, is allang verleden tijd. Inmiddels zijn lampen écht toevoegingen aan het interieur van uw huis. Zowel in de woonkamer als in de slaapkamer, de keuken, maar ook op kantoor: overal zorgen lampen niet alleen voor extra licht, maar ook voor extra sfeer en extra stijl. Of het nou om een opvallende of een minimalistische lamp gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De verschillende functies van binnenverlichting

Een huis zonder verlichting is bijna niet voor te stellen. Er zijn verschillende soorten verlichting voor binnenshuis, en hieronder zetten we ze voor u op een rij. Ook leggen we uit wat voor lampen u kunt kiezen:

Basisverlichting

Het doel van basisverlichting is simpel: zorgen dat de kamer gelijkmatig wordt verlicht. Dit is meestal ook het eerste licht dat aangedaan wordt als iemand de kamer in stapt. Hierbij is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de lichtbundels elkaar deels overlappen én dat ze een diffuus licht verspreiden. Dit soort lampen hoeven niet perse mooi te zijn, maar als u ze op 123led.nl koopt zijn ze dit uiteraard wel. Met de basisverlichting kunt u dus makkelijk twee vliegen in één klap slaan, zodat u én zorgt voor voldoende licht in elke ruimte van uw huis én hiermee de stijl van uw interieur verder uitdraagt. Hieronder laten we de lampen zien die vaak als basisverlichting gebruikt worden.
 
Plafondlampen Wandlampen Inbouwspots
Plafondlampen
  • Plafonnières, kinderlampen of spots: verschillende stijlen
Wandlampen
  • Opbouwspots of andere lampen: opvallend of subtiel
Inbouwspots
  • Minimalistisch
  • Staat niet in de weg
Hanglampen Vloerlampen Opbouwspots
Hanglampen
  • Industrieel, landelijk of modern
  • Snoerpendels
Vloerlampen
  • Staande lamp of driepoot
  • Verschillende designs
Opbouwspots
  • Minimalistisch
  • Vierkant of rond
 

Functionele verlichting

Wat is dan het verschil tussen basisverlichting en functionele verlichting? Basisverlichting is toch ook functioneel? Dat is zeker zo, maar met functionele binnenverlichting wordt verlichting bedoeld die meer doelgericht is. Dit wordt dus ingezet als er echt gericht licht nodig is, bijvoorbeeld boven een aanrecht, op een bureau of bij een mooi schilderij. Dit soort verlichting wordt ook ingezet om accent te geven aan bepaalde element in het interieur, dus wordt het ook weleens accentverlichting genoemd.

Heeft u behoefte aan dit soort doelgerichte verlichting? Wandspotjes zijn bijvoorbeeld ideaal voor accentverlichting, waarmee u doelgericht iets op de wand kunt verlichten. En ook in de badkamer is gerichte verlichting vaak noodzakelijk, bijvoorbeeld voor boven uw spiegel. Dit soort verlichting moet daarnaast ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes. IP44-geclassificeerde lampen zeer hier zeer geschikt voor .

Functionele verlichting hoeft dan ook niet lelijk te zijn. Met het grote assortiment van 123led.nl past u de lampen altijd aan aan de stijl van uw huis. Hieronder ziet u welke lampen als functionele verlichting gebruikt kunnen worden.
 
Badkamerlampen Maul led-bureaulamp MAULpuck zwart 402144 Philips myLiving Hosta opbouwspot chroom, geschikt voor 1 x G9 LPH02144
Badkamerverlichting
  • Plafond, wand of spot
  • IP44-classificatie
Bureaulampen
  • Voor bureau
  • Verstelbaar
Wandspots
  • Accentverlichting
  • Stijlvol en praktisch
 

Sfeerverlichting

Verlichting is natuurlijk niet alleen handig en nuttig, maar kan soms ook heel leuk zijn. Zowel basisverlichting als functionele verlichting kunnen een stijlvolle toevoeging zijn aan het interieur. Echte gezelligheid in huis kunt u echter het beste creëren met sfeerverlichting. Deze verlichting is speciaal bedoeld voor de decoratieve vormgeving van de ruimte.
 
Led kaarsen Tafellampen Decoratieve verlichting
Led kaarsen
  • Stomp-, dinerkaarsen en meer
  • Ook voor buiten
Tafellampen
  • Verschillende vormen
  • Diverse kleuren
Decoratieve verlichting
  • Lichtsnoeren
  • Batterij of op stroom

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soorten binnenverlichting zijn er?

Wij maken onderscheid tussen basisverlichting, functionele verlichting (accentverlichting) en sfeerverlichting. Basisverlichting is de lamp die vaak wordt aangezet als u de kamer binnenloopt, denk hierbij aan plafondlampen. Functionele verlichting zijn lampen, zoals led spots, die doelgericht een oppervlak verlichten zoals boven het aanrecht. Sfeerverlichting is ideaal voor het toevoegen van licht en functioneert ook direct als stijlvol decoratiestuk.

Welke verlichting in de woonkamer?

In de woonkamer wordt vaak gebruik gemaakt van een plafondlamp in combinatie met sfeerverlichting. De plafondlamp verlicht de kamer volledig en de sfeerverlichting kunt u aan doen ter vervanging van de basisverlichting. Sfeerverlichting biedt minder vel en helder licht, maar zorgt wel voor een gezellige sfeer in de kamer.

Waar koop ik binnenverlichting?

Binnenverlichting koopt u voordelig op 123led.nl. In ons assortiment vindt u plafondlampen, wandlampen, staande lampen, tafellampen en meer. Alles wat u nodig heeft om uw huis te verlichten. En vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment binnenverlichting? Of heeft u vragen over de andere soorten led verlichting in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.