123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

SLIDE slim elektrisch gordijnsysteem op wifi

€ 349,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 288,43 Exclusief 21% BTW )
Omschrijving
Uw bestaande gordijnrails slim maken? Dat kunt u heel eenvoudig doen met dit gordijnsysteem van Slide. Op alle gordijnrails tussen één en zes meter werkt dit product. Zorg hiermee bijvoorbeeld dat de gordijnen vijf minuten voordat de wekker gaat openen, stel via uw smartphone in dat ze elke avond voor het slapengaan automatisch sluiten of verhoog uw veiligheid door ze als het donker wordt te sluiten als u op vakantie bent. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Specificaties
Merk: Slide Aanloopsnoer: 5 m
Protocol: Wifi info Totale lengte: max. gordijnrails 6 m
Type: Smart gordijnsysteem Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 100-240 Adapter inbegrepen: ja
Kleur: Witgrijs Video: Productvideo
Uitgangs Voltage: 12 V Handleiding: PDF
Afmetingen: 7,8 x 26,5 x 5,2 cm (bxhxd) Oud voor nieuw: uw oude apparaat info

Hoe werkt het?
 

Alle benodigdheden om uw gordijnen slim te maken worden meegeleverd, waardoor u geen extra gereedschap nodig heeft. Wel heeft u een stopcontact in de buurt, een wifi-router en een smartphone nodig. Via de app (voor iOS en Android) worden alle stappen duidelijk uitgelegd, zodat u in minder dan een halfuur al aan de slag kunt. Klik het apparaatje op de gordijnrails en deze registreert uit zichzelf de lengte van de gordijnrails en kalibreert automatisch. Vervolgens verbindt u via de geïntegreerde wifi het apparaat aan een app op uw smartphone en kunt u de gordijnen met uw telefoon aansturen.

Doe de gordijnen half open, geheel open of helemaal dicht. Elke gewenste positie is te kiezen. Door de slow-start/stop gaat dit altijd soepel. Wilt u de gordijnen automatisch laten openen en sluiten? Dit kan natuurlijk ook. Stel routines in en zorg dat u er nooit meer over hoeft na te denken.

Het apparaat heeft een krachtige 12V motor en werkt dus op vrijwel alle gordijnrails van één tot zes meter. Enkele én dubbele gordijnen die in het midden sluiten kunnen hierop worden aangesloten. Na installatie verdwijnt het apparaatje bovendien uit het zicht, omdat deze achter de gordijnen gemonteerd wordt. De Slide is compatibel met Athom Homey, Home Assistant en Open Cloud API en binnenkort ook met Google Assistant, Amazon Alexa en Fibaro Homecenter.
 

Welke opties heeft u allemaal?
 

Doe de gordijnen half open, geheel open of helemaal dicht. Elke gewenste positie is te kiezen. Door de slow-start/stop gaat dit altijd soepel. Wilt u de gordijnen automatisch laten openen en sluiten? Dit kan natuurlijk ook. Stel routines in en zorg dat u er nooit meer over hoeft na te denken.

Zo stelt u de Alarm Routine in als u wilt dat de gordijnen u vlak voor uw wekker wakker maken en stelt u de Holiday Mode in zodat de gordijnen 's ochtends en 's avonds op willekeurige tijden openen en sluiten als u op vakantie bent. Ook kunt u zorgen dat de Slide weet wanneer de zon opkomt en ondergaat en hierop inspeelt.


Compatibiliteit

 

De Slide werkt als u:
 Een gordijnrails heeft van één tot zes meter.
 Enkele of dubbele gordijnen heeft op dezelfde rails.
 Een gordijnrails heeft zonder bochten.