123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Violet

VIOLET SmartSwitch Lite  LVI00001
vergroten
Eerste officiële Violet SmartSwitch dealer in Nederland! Maak gebruik van de SmartSwitch Lite van VIOLET om uw slimme verlichting en audio op eenvoudige wijze te bedienen. Deze slimme inbouwschakelaar heef een strak ontwerp en bestaat uit een bedieningspaneel dat gekoppeld kan worden aan Zigbee lampen (via een Philips Hue Bridge) en slimme speakers van Sonos. Zo kunt u eenvoudig uw lampen in- en uitschakelen, dimmen en voorzien van tot wel zeven verschillende lichtscenes, en kunt u ook direct de muziek voor uw woonruimte regelen.

Het bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk van design. Alle instellingen, opties en scenes zijn in enkele schermaanrakingen te veranderen, te activeren of te deactiveren, zodat u niet door lange menu’s hoeft te gaan. Ook is bediening mogelijk terwijl het scherm op stand-by staat; door uw vinger langere tijd op het scherm te drukken kunt u de gekoppelde verlichting in- en uitschakelen, en door kort tweemaal op het scherm te tikken start of stopt u met het afspelen van muziek.

De SmartSwitch Lite is op dit moment compatibel met de Philips Hue Bridge en alle Zigbee lampen die via deze bridge werken, en met de speakers van Sonos. Door de automatische update functionaliteit van deze slimme schakelaar zal verdere integratie met andere merken en protocollen in een later stadium mogelijk zijn; uw SmartSwitch Lite wordt dan automatisch van de juiste software voorzien.

Deze slimme schakelaar is zowel eenvoudig te monteren als in te stellen. Montage kan op de plek van een standaard lichtschakelaar. De SmartSwitch past namelijk in elke standaard wandcontactdoos met een diameter van 63 mm en kan op de bestaande bedrading worden aangesloten. Het slanke design van de SmartSwitch zorgt ervoor dat deze strak tegen de muur zit en er weinig ruimte wordt gebruikt.

Het instellen en het verder gereed maken voor gebruik kan door middel van enkele tikken op het scherm: zo kunt u de SmartSwitch Lite eenvoudig koppelen met een wifi netwerk, een Philips Hue Bridge zoeken en koppelen, en een eventuele Sonos speaker linken. Ook kunt u via het scherm diverse lichtscenes uitkiezen die u op het scherm wilt tonen, en uw tijdzone en locatie instellen. Uw locatie wordt gebruikt voor het tonen van een accurate weersverwachting.
Specificaties
Merk: Violet Gebruik: Binnen
Voltage: 100-240 V Kleur: Zwart
Afmetingen: 86 x 86 x 12 mm (lxbxd) Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Inbouwdiepte: 35 mm Nummer: SSL-01-EU
Beschermingsniveau: IP20 Extra info: uw oude apparaat
WiFi: Ja 2.4 GHZ
Morgen in huis
€ 219,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 181,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!